IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
NEF Bahçelievler şehrin merkezinde doğayla iç içe!


Hem şehrin merkezinde hem de doğayla iç içe bir yaşam Nef Bahçelievler'de sizi bekliyor. Önünde metro durağı bulunan yeni Nef'inizi 120 ay vadeli %0,99 kredi faizi fırsatından yararlanarak tapusuyla birlikte 2020 yılı içinde teslim almak için hemen aşağıdaki formu doldurun.

Nef Bahçelievler binalar arasına sıkışmış bir şehir hayatının aksine yemyeşil bahçeler arasında nefes alabileceğiniz, kendinizi doğayla baş başa hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor. Şehrin merkezinde İstanbul'un en rağbet gören semtlerinden birinde ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayan Nef Bahçelievler sizleri bekliyor.



Kendine has kültürü ve yaşantısıyla İstanbul'un gözde semtlerinden Bahçelievler'de, dünyanın en iyi mimarlık ofislerinden biri olan SPDO Architects imzasını taşıyan farklı bir proje geliyor. Şehrin içinde olsa bile çocuklarınızın yemyeşil bahçelerde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, her gün evinize dönerken ilk günkü heyecanı yaşayacağınız ve sevdiklerinizle çok mutlu olacağınız bir ev hayal ettik. Tüm bu hayallerin sonunda da Nef Bahçelievler doğdu.

Sosyal Alanlar Nef Bahçelievler'de

Nef Bahçelievler, zemin katından terasa kadar daha yaşanılabilir alanlar tasarlayarak yatırımcının istek ve ihtiyaçlarına cevap veriyor. Nef, Bahçelievler'de hayata geçirilen konutları yatırımcılarıyla buluşturuyor. Şehrin en merkezi lokasyonlarından birinde yemyeşil bir hayat sunan proje ile yaşam standardınız yükselecek. Özel olarak tasarlanan peyzaj alanları, kat bahçeleri ve havuzları ile İstanbul konut projeleri içerisinde farkını ortaya koyan projede her gününüz huzur dolu geçecek.

Toplamda 10 bloktan oluşan Nef konutlarında, tüm blokların arasına yayılmış; eğlence alanları, dinlenme yerleri, spor alanları ve kıvrımlı yansıma havuzu ile yepyeni bir dünya sizleri bekliyor. Nef çocuklarınızı en az sizin kadar düşünerek projeye; sokak oyun alanları, çocuk kulübü ve ağaç evler ekledi. Yatırımcılarına mutluluğu vadeden Nef konutları sizleri bekliyor.

https://www.nef.com.tr/projeler/nef-bahcelievler
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık