IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Sosyalevin - Takipçi Satın Al


Sosyalevin - Takipçi Satın Al
Günümüzde takipçi sayısını arttırmak için emek harcayan birçok kişi bulunmaktadır. Bu konuda etkili olamayan kişiler için takipçi satın al hizmeti bulunuyor. Emek harcayıp beklediği işten en iyi performansı almak isteyenler için geliştirilen bu hizmet, sosyal medya hesapları için harika bir çözüm kaynağı oluyor. Takipçileri arttıran bu yöntem yalnızca takipçi arttırmakla kalmıyor, etkileşimi de yükseltiyor.
Beğeni satın al hizmeti alan kullanıcılar ise etkileşimde ciddi bir artış yaşıyor. Bu hizmet ile birlikte paylaşımda yaşanan beğeni artışı, gönderinin keşfette üst sıralara çıkmasını sağlıyor. Ayrıca paylaşımda eğer etiket var ise paylaşım daha fazla yükseliyor, etikette de ön plana çıkıyor.
Bazı kullanıcılar izlenme satın al hizmetinden faydalanmak isteyebilir. Bu hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcılar video platformlarında daha fazla üst sıralara çıkmak ve ön planda görünmek için bu işlemi yapmak ister. Bu işlem ile birlikte hesabın popülerliği kısa sürede artar, hesap sahibi verdiği paranın karşılığını kısa sürede alır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık