IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Ağustos.2023   #1
Çevrimdışı
sanalfm.org


DEĞERLİ DOSTLARIMIZ İRCFORUMDA.NET PLATFORMUNUN VERMİŞ OLDUĞU ÜST DÜZEY VE KALİTELİ HİZMETİYLE BİZLERDE ARANIZDA OLMAK İSTEDİK. YENİ AÇILAN www.sanalfm.org ve www.sanalcisohbet.com ADRESLERİMİZLE ARTIK GÜNCEL OLARAK İRCFORUMDA.NET deyiz saygılarımla
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 18.Ağustos.2023   #2
Çevrimdışı
Yeniden Biz www.sanalfm.org


Geçmişten bugüne kadar onlarca sohbet sitesi ve onlarca sunucuda yer aldık . Sohbet ettik zaman geçirdik ve beyanmedik çıktık, Her zaman bir tık üst seviye arayıp googlede sunucu baktık ve ya bazen sıkıldık , günlerce sohbet sitelerine girmedik.

Ve bazen dış ortamlardan bunaldık kendimizi yanlız hissedip tekrardan. Sanal ortamın içinde bulduk. Yani başladığımız yere geri döndük ve eski alışkanlığımız olan sohbet sunucularına tekrardan giriş yapıp , birseylerin değişmesini bekledik .

Ve bizlerde yıllarımızı verdiğimiz sohbet sunucularına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ve yenilik her zaman güzeldir değip karşınıza www.sanalfm.org ve wwwsanalcisohbet.com adreslerinle karşınıza çıktık 1998 yılından günümüze kadar gelen tecrübe ve birkimimizi sizlerle buluşturmak için karşınızdayız.

Saygılarımızla ;

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık