IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Konu Kilitli
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Temmuz.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Süper Lig'de 2022-2023 sezonun fikstürü




5 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak Süper Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Süper Lig'de ilk hafta programı belli oldu. Buna göre Fenerbahçe ve Beşiktaş sezonu taraftarı karşısında açarken, Galatasaray ve son şampiyon Trabzonspor deplasmana gidecek. Sezonun ilk yarısının ilk derbisi 4. hafta Trabzonspor ile Galatasaray, son derbisi ise 18. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak.
Süper Lig'de heyecan yeniden başlıyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği yeni sezonun fikstür çekimi, saat 19.00'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

SÜPER LİG'DE İLK HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
5 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak Süper Lig'in yeni sezonunun ilk haftasında son şampiyon Trabzonspor, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Sezonu taraftarı önünde açacak Fenerbahçe ise Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor ile mücadele edecek. Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında sezonun ilk maçına çıkarken Beşiktaş ise Kayserispor'u Vodafone Park'ta ağırlayacak.

Antalyaspor - Galatasaray
Fatih Karagümrük - Alanyaspor
Beşiktaş- Kayserispor
Sivasspor - Gaziantep FK
Ankaragücü - Konyaspor
Başakşehir - Kasımpaşa
İstanbulspor - Trabzonspor
Fenerbahçe - Ümraniyespor
Giresunspor - Adana Demirspor

2022-2023 SEZONUNUN İLK YARISINDA DERBİ HAFTALARI
4. Hafta: Trabzonspor - Galatasaray
8. Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe
10. Hafta: Beşiktaş - Trabzonspor
13. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş
15. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe
18. Hafta: Fenerbahçe - Galatasaray


İŞTE SÜPER LİG'DE HAFTA HAFTA İLK YARININ FİKSTÜRÜ







































SÜPER LİG'E İLK KEZ ARA VERİLECEK
Süper Lig bu sezon ilk kez savaş ve olağandışı durumlar dışında araya gidecek. 21 Kasım-18 Aralık 2022'de Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası sebebiyle Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'e 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren ara verilecek. Süper Lig'de yeni sezon 5 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak ve 28 Mayıs 2023'te sona erecek.

SÜPER LİG'İN YAYINCISI YİNE BEIN SPORTS OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve uzun yıllardır Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk beIN Media Group arasında 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarını kapsayan 2 yıllık yayın hakları uzatma sözleşmesi yapıldı. Süper Lig ve TFF 1. Lig maçları 2 sezon daha beIN Sports'ta yayınlanacak.

BU SEZON 8 İSTANBUL TAKIMI, SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDECEK
Bu sezon 8 İstanbul takımının mücadele edeceği Süper Lig'de yer alacak tüm takımlar şöyle; Adana Demirspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep, Giresunspor, Hatayspor, İstanbul Başakşehir, İstanbulspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, MKE Ankaragücü, Sivasspoor, Trabzonspor, Ümraniyespor.

Kaynak:Haberler.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Konu Kilitli


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık