IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı Maria Callas biyografisi için Haluk Bilginer de kadroya katıldı




Pablo Larrain tarafından yönetilecek olan Maria Callas biyografisi filmine Haluk Bilginer de katıldı. Film, ünlü sopranonun hayatının son günlerini konu alacak.

Jacqueline Kennedy biyografisi "Jackie" ve Leydi Diana biyografisi "Spencer"ı da hazırlayan Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye taşımak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Angelina Jolie'nin başrolünde yer alacağı filme başarılı oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Ekim ayı içinde Budapeşte'de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı. "Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak.

New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'in uzun süreli metresi oldu. Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. İhaneti tam olarak atlatamayan Callas, 1977'de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme geldi.

Pablo Larrain'in son filmi El Conde yakın bir zaman önce Netflix'te izleyiciyle buluştu. Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan için de yarışan film, Şilili diktatör Augusto Pinochet'in ölmediği ve bir vampir olarak ölümü arzuladığı bir dünyada geçiyor.

Angelina Jolie, şu sıralar yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi Without Blood'ın post-prodüksiyon süreciyle ilgileniyor. Salma Hayek ve Demian Bichir'in kadrosunda olduğu film, İtalyan kırsalında süren bir çatışma zamanında genç bir kızın intikam arayışını konu ediyor.

Son olarak "Baba" ve "Sıcak Kafa" dizilerinde rol alan, ayrıca tiyatro çalışmalarını sürdüren Haluk Bilginer, Paramount+'ta yayınlanacak "The Turkish Detective" dizisiyle de ekranda olacak... Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen'in de rol aldığı "The Turkish Detective"te Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman'ın şehirde işlenen suçları çözüşü anlatılıyor. Sezonu 8 bölüm sürecek dizi projesi Barbara Nadel'in kaleme aldığı roman serisinden uyarlanarak hazırlandı. Tanıtımları geçtiğimiz yaz NATPE Budapest ve L.A. Screenings'te gerçekleşti.

Bilginer, yrıca Elisabeth Moss'un başrolünde olduğu mini dizi projesi "The Veil"ın kadrosunda da yer alıyor. Yine Steven Knight'ın hazırladığı dizi projesinde İstanbul'dan Paris'e ve Londra'ya giden yolda ölümcül bir hakikat oyunu oynayan iki kadının şaşırtıcı ve gergin ilişkisi anlatılacak. Dizinin Türkiye çekimlerinin İstanbul'da ve Niğde'de gerçekleştirildiği haberi de daha önce gelmişti.

Kaynak: Magazinkolik
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık