IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Bergen filmi sansürlenerek yayınlandı, başrol Farah Zeynep Abdullah tepkilerin ardından seyirciden özür diledi




Farah Zeynep Abdullah'ın başrol olduğu Bergen filmi, bazı sahneleri kesilip sansürlenerek yayınlandı. Filmdeki sansürlere tepki gösteren Abdullah, "Diyecek söz yok, çok utandım. Ben özür dilerim izleyicilerden" dedi.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrolünü paylaştığı 2022 imzalı Bergen filmi dün akşam ilk kez ATV'de yayınlandı. Filmi izleyen birçok kullanıcı çoğu sahnenin kesildiğini ve sansürlendiğini söyleyerek tepki gösterince Farah Zeynep Abdullah da isyan ederek özür diledi.

İZLEYİCİLER AYAKLANDI
İzleyiciler, çoğu televizyon dizisinde kadına şiddet sahnelerinin verilip filmde regl kelimesi dahil birçok sahnenin sansürlenmesine tepki gösterdi. X hesaplarından sansürlere tepki gösteren izleyiciler "Kraliçenin anısına büyük saygısızlık. Kesmekten bir hal oldular filmi" diyerek başrol oyuncusu Abdullah'a seslendiler.



BAŞROL OYUNCUSU ÖZÜR DİLEDİ
Gelen tepkilerin ardından sessiz kalmayan Farah Zeynep Abdullah, seyircilerden özür dileyerek "TV'de çatır çutur millet birbirini vursun, sen git adet kelimesini kes, İstanbul Sözleşmesi Yaşatır'ı kes, dans sahnelerini gösterme, hamamda da sırtı mı sansürlemişler dediniz? Of diyecek söz yok, çok utandım, ben özür dilerim izleyenlerden bu saçma sansürlerden dolayı" dedi.









Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık