IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
İsrail hapishanesinde tutulan 39 Filistinli serbest bırakıldı


İsrail ile Hamas arasındaki esir takası dün gece bir hayli hareketli geçti. Hamas'ın serbest bıraktığı 13 İsrailli ve 4 Tayland vatandaşı İsrail'e ulaşırken, anlaşma kapsamında Tel Aviv yönetimi de 39 Filistinliyi esiri serbest bıraktı. Otobüsle işgal altındaki Batı Şeria'nın Bireh Beldesi'ne ulaşan Filistinliler, yüzlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı.
İsrail ile Hamas arasındaki esir takası kapsamında İsrail hapishanesinde tutulan 39 Filistinli serbest bırakıldı. Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti'nden yapılan açıklamada, Ofer Hapishanesi'ndeki 39 Filistinlinin Uluslararası Kızılhaç Komitesi'ne ait otobüsle işgal altındaki Batı Şeria'nın Bireh kentine ulaştığı bilgisi verildi. Serbest bırakılan rehineler yüzlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı.



ESİR TAKASINDA DİKKAT ÇEKEN GELİŞME
Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan haberde de İsrail'in 33'ü çocuk, 6'sı kadın 39 Filistinliyi serbest bıraktığı ifade edildi.



13 İSRAİLLİ VE 4 TAYLAND VATANDAŞI İSRAİL'E ULAŞTI
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, çatışmalara verilen insani ara kapsamında 13 İsrailli esir ile 4 yabancı uyruklunun Uluslararası Kızılhaç Örgütüne teslim edildiği açıklamıştı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisinden yapılan açıklamada da 13 İsrailli ile 4 Tayland vatandaşının İsrail'e ulaştıkları bildirilmişti.

BİRİNCİ GÜNDE DE 39 FİLİSTİNLİ SERBEST BIRAKILMIŞTI
Hamas ile İsrail arasında çatışmalara 4 gün insani ara verilmesine ilişkin uzlaşının birinci günü olan 24 Kasım'da da 13 İsrailli esire karşılık 39 Filistinli esir serbest bırakılmıştı.

50 İSRAİLLİ ESİRE KARŞILIK 150 FİLİSTİNLİ SERBEST BIRAKILACAK
24 Kasım Cuma günü saat 07.00'de (TSİ 08.00) uygulamaya giren uzlaşıya göre, Hamas'ın elindeki 50 İsrailli esire karşılık İsrail hapishanelerindeki 150 Filistinli serbest bırakılacak. Serbest kalacak esirler her iki taraftan kadın ve çocuklardan oluşuyor.



  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık