IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen Elif.

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Ocak.2024   #1
Çevrimdışı
Huzun.net
YAŞAM HAKKINDA...


HAYAT DEDIGIN

Hayat kısa ise eğer yapacağın en önemli iş mutlulukların peşine düşmek olmalıdır.Ancak görkemli mutluluklar arayacaksın.Küçük mutlulukların.sandığın kadar küçük olmadığını yazacaksın kafana.
Kararlarını bir kez kesinleştirdin mi,yarını beklemeden bütün gücünle gereğini yerine getirmelisin.bugün yapman gerekeni asla bırakmayacaksın yarına.

Her türden sürprize açık tutacaksın kendini ve elindeki ile yetinme felsefesini kaldırıp atacaksın hayatın çöplüğüne.

Bir gülüşü ,bir sarılmayı istiyorsan eğer ve bunun içinde kararlı olduğunun farkında isen,düşeceksin yollara düşünmeden.dostlarla geçireceğin zamanları arttıracaksın.Ama gerçekten kendine dost sandığın insanlarla.Boş muhabbetlere aldanmayacaksın.

Sevgiliye daha sıkı,daha dostça,daha insanca sarılacaksın ve bunu hemen o anda yapacaksın.
Hayatına bir şekilde sızmış olan gereksiz insanları,ayrıntıları bir kenara iteceksin elinin tersiyle.Hızlı yaşacaksın ve hayatın hızına yetişeceksin.

Doğru bir insan olacaksın.Hayatın kısa olduğunu düşünüyorsan eğer,yalandan entrikadan,hesaptan uzak duracaksın,ama tuzaklara karşıda hazır tutacaksın kendini her dem.
Hayatına anlam katmaktan uzak,yaran ve senden parçalar koparıp götüren ilişkilerden uzak duracaksın.Yüreğini ortaya koyacaksın seviyorum derken..

Boşlukta sallanan bir insan olmayacaksın.Her anın dolu her anın anlamlı olmalı.Seni büyülemeyen,sevmediğin işlerden,ilişkilerden ve kişilerden uzak duracaksın.
Hayata at gözlükleriyle değil, çok geniş bir perspektiften bakacak ve çok yönlü bir insan haline getireceksin kendini.

Korkuların yönlendirmeyecek seni.Korkularından ölesiye korkarak mahkum etmeyeceksin kendini bir kötüye.İyi bir gözlemci olacaksın ve anlayacaksın hayatın dinamiklerini.
Yarın ölecekmiş gibi düşünerek her şeyini kaybetmiş gibi cesur olacaksın.Kendini çok iyi tanıyacak ve gücünün yeteneklerinin sınırlarını bileceksin.

Gereğinden çok acıyı almayacaksın omuzlarına.Sırtlayacağın her yükün ancak taşıyabileceğin kadar olmasına özen göstereceksin.

Her türden maskeyi reddedecek,kendini olduğu gibi ortaya koyacaksın.İlişkilerinde ve giderken kişisel tarihinin sayfalarında,ihanete dair tek bir satırın bile yer almamasına dikkat edeceksin.
İnsan gibi yaşayacak ve zamanı geldiğinde insan gibi teslim edeceksin ruhunu...
Emre bunu beğendi.

Konu Elif. tarafından (14.Ocak.2024 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık