IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Kasım.2023   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Samsung Galaxy S24 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu




Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S24 serisi, 17 Ocak'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Ön siparişler hemen ardından başlayacak ve ürünlerin genel satışı 30 Ocak'ta başlayacak.
Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S24 serisi için geri sayım başladı. Akıllı telefonlarla ilgili ortaya çıkan raporlar ve sızıntılar sayesinde nasıl bir performans sunacaklarına dair akıllarda fazla soru işareti yok. Peki Galaxy S24 serisi ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S24 serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Tarun Vats, Samsung Galaxy S24 serisinin 17 Ocak'ta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını söyledi. Ön siparişleri etkinliğin hemen ardından başlayacak modellerin ilk teslimatlarıysa 26 ile 30 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Ürünlerin genel satışı ise 30 Ocak itibariyle başlayacak.



Akıllı telefonların tasarımlarının öncekilerle büyük oranda benzer olması bekleniyor. Bunun yanı sıra One UI 6.1 arayüzüyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Dahası, kasım ayının başında tanıtılan Gauss yapay zeka modelinin de cihazlarda önemli bir role sahip olacağı ifade ediliyor.

UEFA EURO 2024 sahnesine vivo da katıldı!

Samsung, geçmiş modellerdeki geleneğini Galaxy S24 serisiyle de devam ettirecek. Bu noktada Galaxy S24 ve Galaxy S24+'ın pazarlara göre değişkenlik gösteren Exynos 2400 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcileriyle gelmesi söz konusu. Serinin Ultra modeliyse Samsung tarafından modifiye edilmiş bir Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy'den güç alacak.

Cihazlar fiyat konusunda da ciddi bir değişiklikle gelmeyecek. Zira son raporlar Samsung Galaxy S24'ün 900 dolardan satılacağını, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'nın sırasıyla 1.000 dolar ve 1.200 dolardan fiyatlandırılacağını gözler önüne seriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık