IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Redmi K70 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı




Redmi K70 Pro'nun özellikleri Geekbench testinde açığa çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 yerine Dimensity 9200+ işlemci kullanıldığı görüldü. Cihazın yüksek performans vaat ettiği belirtiliyor.

Redmi K70 Pro'nun gücü ortaya çıktı. Geekbench'te ortaya çıkan K70 Pro bazı özelliklerini de açık etmiş oldu. Gelin Redmi'nin yeni yüksek özelliklere sahip modeli Redmi K70 Pro'nun özelliklerine yakından bakalım.

Snapdragon 8 Gen 3 mü? Dimensity 9200+ mı?

Xiaomi'nin alt markası olarak varlığını sürdüren Redmi, yıl sonunda Redmi K70 serisini tanıtacak. Ancak sızıntılar şimdiden K70 modelleri ile ilgili bilgiler sunuyor. Bugün ise K70 Pro'yu ele alıyoruz. Geekbench'te performans testleri sırasında görülen Redmi K70 Pro, güçlü bir cihaz olacağını şimdiden belli ediyor.



Geçtiğimiz günlerde güvenilir bir sızıntıya göre Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelmesi beklenilen K70 Pro'nun, Geekbench'te başka bir işlemci kullandığını görüyoruz. Verilere göre dört çekirdekte 2 GHz, üç çekirdekte 3 GHz ve tek çekirdekte 3,35 GHz hızında çalışan bir işlemci görüyoruz. Bu işlemcinin verileri MediaTek Dimensity 9200+ ile uyuşuyor. Ancak daha önce gelen sızınlar Snapdragon 8 Gen 3'ü işaret ediyordu.

İşlemci tarafında bazı belirsizlikler olsa da her iki işlemcinin de yüksek performans vaat ettiğini biliyoruz. Öte yandan bu belirsiz işlemcinin yanında 16 GB RAM belleği de yerleştiren Redmi, Geekbench'in tek çekirdek testinden 1882 puan almayı başarıyor. Çoklu çekirdek testinden ise 4536 puan alan Redmi K70 Pro, performans tarafında K70 Pro bekleyenleri yanıltmayacak gibi duruyor.

24 GB RAM'li Redmi K60 Ultra ile Xiaomi'nin güncelleme stratejisi değişiyor!

Yine Geekbench üzerindeki verilere göre Android 13 işletim sistemi ile çalışacak olan K70 Pro, sızıntılara göre 2K çözünürlüklü 120Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelecek. 5120 mAh'lik büyük bir bataryaya sahip olacak olan K70 Pro'nun 120W hızlı şarj desteği sunması da bekleniyor.

Sizce Redmi K70 Pro için tepkiler nasıl olacak? K70 Pro performansı ile beklentileri karşılayacak mı? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık