IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen Lavinya

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
10 cekikici kadın parfümü..










Bir kadının parfümü, kişiliği kadar bireyseldir. Doğru kokuyu seçmek, herhangi bir kıyafeti daha çekici hale getirmeye yardımcı olabilir. Bir kadının parfümü onun seksi görünmesini ve hissetmesini sağlayabilir.
Parfüm seçimleri çok özel ve kişisel olduğu için, ister kendiniz için ister hayatınızdaki özel bir kadın için satın alıyor olun, doğru kokuyu bulmak zor olabilir. Zevkinizin ve teninize gidecek olmasınında önemli bir rolü olacaktır bu seçimlerde.
Yine de, bazı parfümler diğerlerinden daha baştan çıkarıcıdırlar. Bir çok baştan çıkarıcı parfümün içinde misk vardır. Neden? Çünkü misk ve seks bir at ve at arabası gibi birlikte gider . Kural olarak, baştan çıkarıcı parfümler diğer kokulardan biraz daha ağırlardır. Herhangi bir koku doğru koşullar altında seksi olabilirken, hafif narenciye kokuları seksilikten uzak sportif kokulardır. Baştan çıkarıcı koku , karşınızdakini baymadan duyularını güçlendirerek daha çok kokusunu almayı istemesidir. Tabii ki, gün boyu sürecek bir kokuya sahip olmak önemlidir. Kimse bir kaç saat sonra kokuların uçup gitmesi için para harcamak istemez. Doğru parfüm, bir kadının feromonları ile birleştirildiğinde inanılmaz derecede baştan çıkarıcıdır. Normalde avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi veririm, fakat şuanda sadece sizinle en seksi 10 parfümlerin isimlerini ve içeriklerini paylaşacağım.

1- Tom Ford Black Orchid

Tom Ford ‘ un meşhur Black Orchid kokusu güzellik endüstrisinde ikon haline gelmeyi başardı. Lüks ve şehvet uyandırıcı bir koku olan Tom Ford Black Orchid; zengin, koyu ahenkleri ve siyah orkideler ile baharattan meydana gelen cazibeli iksiriyle, hem modern hem de ebedi bir koku. Hakim ton; taze Bergamot ve nefis Siyah Kuşüzümü ile karıştırılmış, kokunun çarpıcı özü ise; koyu, baştan çıkarıcı Çiçek Kokuları ve zengin Mevye Kokularının Ahenkleri ile harmanlanmış, ısmarlama Tom Ford Black Orchid ile ortaya çıkıyor. Bu öz, baş döndürücü Lotus Ağacı ile derinleştirilmiş… Çok seksi bir koku olan bu parfüm uni*** olarak sınıflandırılmış.


2-Kilian Good Girl

Bu parfüm tam bir havalı kız parfümüdür. Yürüdüğünüzde arkanızda bıraktığınız koku dayanılmaz çekici olacaktır İkonik Good girl gone Bad cennet ve cehennem bahçelerinin arasındaki çiçeksi rüzgardan ilham almıştır. Yarı masum, yarı şehvetli, kayısı notası katılmış osmantus özü, portakal çiçeği ve Mayıs ayında özel olarak toplanmış gül; üç farklı çiçek notasının harmanlanmasına yardımcı olmuştur.



3-Chloé Signature

Çok yumuşak dokusu olmasına rağmen, çok büyüleyici bir kokusu olan bu parfüm son zamanlarda bir çok kadın tarafından tercih ediliyor.Taze ve kadınsı koku, özgür ruh ve tamamen doğuştan gelen şıklık duygusuna uygun. Koku, klasik gülü alarak, ustalıkla, canlı, samimi ve duygulara hitap eden bir parfüme dönüştürüyor. Chloé Eau de Parfum, başta, çiçeksi, pudramsı formların ve şakayık ve frezyanın izlerini hissettiriyor. Bu benzersiz gülün ayırt edici karakterine, manolya ve müge hisleri ile birlikte ustaca belirlenmiş, sıcacık kehribar ve zarif sedir ağacı tonları eşlik ediyor.



4-Yves Saint Laurent Black Opium

Black opium kahve vurgulu ilk çiçeksi parfümdür,Yaseminin dişiliğiyle, kahvenin bağımlılık yaratan aromasının birleştiği zaman yarattığı etki dünya dışıdır. Güne enerjik başlamanızı sağlayan bir kahve kadar cezbedici ve istek uyandıracak kadar seksi bir parfümdür.



5-Michael Kors Wonderlust

MK Wonderlust Eau De Parfum oryantal çiçeksi gurme parfümde lüks çiçeklerin harmanı baharatlı notalarla leziz bir şekilde biraraya gelerek büyüleyici bir etki oluşturmaktadır.
Dayanılmaz, büyüleyici ve cazibeli Michael Kors kadınlarını bu kadar etkileyici kılan kompozisyon içerisinde pembe biber,bergamot ve badem sütü bulunmaktadır.
Kediotu ve karanfil notaları, kadınsılığını gözler önüne çıkartırken sandal ağacı özleri sizleri farklı hayallere götürür.

6-Gucci Mémoire D’une Odeur

Gucci MÉMOIRE, yeni bir koku ailesi olan Aromatic Mineral’i kurmak için bireyselliği ile türün ötesine geçen bir parfümdür. Beklenmeyen ve esrarengiz içeriklerle aşkın uyumu Roma papatyası ile tanımlanır. Alessandro Michele, usta parfümcü Alberto Morillas bu özel çiçeğin etrafındaki tüm kokuları hayal etti. Kokuya hassasiyet getirmek için Hint mercanının yasemin yaprakları, hafiflik ve incelik için iste değerli miskler, ılık sandal ağacı ve hava sedirindeki soylu ağaçlar kokuya eşlik eder. Parfümdeki misk tamamen kokusuna seksilik dokunuşu yapmış.


7-Burberry My Burberry

Şişesinin feminen görünümü ilk görüşte sizi kendisine aşık ediyor. Kokusuna gelecek olursak, Yeşil elma, limon, gül ve nar esansları ona nefis bir tazelik verirken, yasemin ve çiçek kokuları öğütüp uzun ömür veriyorlar. Bu koku bağımlılık yapıyor.



8-Prada La Femme Intense

Prada, gerçekten kokularında naiflik, sakinlik ve yatıştırıcı profil oluşturmada başarılı. Özellikle Süsen’i kremsi, sabunsu ve kadifemsi bir şekilde karıştırması çok zordur , üstüne doladıkları menekşelerin feminen çığlıklarına rağmen cinsiyetlerini yok etmesi takdir ettiğim bir nokta. Çünkü bunu ustalıkla oluşturup, harika minimalizm tasarımlarla sunuyorlar.



9-Miu Miu l’eau Rosee

Koku, başlangıç, tazelik, şans, umut ve yeniden doğuş hissini uyandırır. Bu kokunun yaptığı şey, unuttuğumuz bir şeye dokunmak. Ve bu dokunma, bir koku duyumundan çok daha fazla ateşler, tek bir saniyede bütün bir deneyimi tetikler. Koku içeriğinde ise Müge Yaprağı,Hanımeli, Akigala ağacı bulunuyor. Hafif ve tatlı bir koku olan Miu Miu kullananın kendini çok seksi hissetmesini sağlıyor.


10-Marc Jacobs Decadence

Genç ,özgür,kaygısız ve rahat yepyeni bir koku .Yeni Decadence kaygısız ve rahatlıyla herkesi kendine çekiyor.Onun için neşeli bir hayalperest diyebiliriz,kötüyü oynayan iyi kızların yeni parfümü. Her zaman genç kalan, modern, şehirli , kültürlü ve ne kadar modayı takip etsede kendi modasını oluşturan genç kadınlara hitap ediyor.
Elif. bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık