IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Lenovo Legion Go: Valve'ın Steam Deck'e Rakip Olacak Oyun Konsolu Tanıtılıyor




Valve'ın el konsolu Steam Deck'e rakip olarak görünen Lenovo Legion Go, 1 Eylül'de tanıtılacak. Konsolun özellikleri ve fiyatı da belli oldu. Lenovo Legion Go, Nintendo Switch OLED'e benzerlik gösteriyor ve ayrılabilir kontrolörlere sahip. Tuş düzeni ise iki analog çubuk, bir D-Pad, dört düğme ve bir dokunmatik yüzeyden oluşuyor. Konsol, AMD Ryzen Z1 serisi bir işlemci ve 16 GB RAM ile güçlendirilebilecek. Başlangıç fiyatı ise 799 dolar olarak belirlendi.

Valve'ın el konsolu Steam Deck'e fazlasıyla dişli bir rakip gibi görünen Lenovo Legion Go için geri sayım resmen başladı. Bugüne dek çeşitli sızıntılarla ve raporlarla kullanıcılara nasıl bir performans sunacağına dair fikirler veren cihaz 1 Eylül'de tanıtılacak. Bununla birlikte konsolun özellikleri ve fiyatı kısa süre önce belli oldu.

Lenovo Legion Go özellikleri nasıl olacak?

Lenovo Go'nun sızan görüntülerine bakacak olursak Nintendo Switch OLED'e bir benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Arka kasasındaki destek ayağıyla Nintendo'nun konsolunu andırıyor ve özellikle ayrılabilir kontrolörleri ile direkt olarak Switch'in Joy-Cons'larını akıllara getiriyor. Cihaz, kontrolörleri takılı haldeyken 854 gram olacak.

Konsolun tuş düzeni iki analog çubuk, bir D-Pad, dört düğme (A, B, X ve Y) ve bir dokunmatik yüzeyden oluşuyor. Bunun yanı sıra sağ kumandanın arkasında bir fare tekerleği mevcut olacak. Modelin Windows 11 işletim sistemini çalıştıracağını dikkate alırsak gezinmeyi son derece kolaylaştıracağı için mantıklı bir hamle olmuş diyebiliriz.

Intel i9'lu canavar: Lenovo YOGA Pro 14s tanıtıldı! İşte fiyatı

Modelde 8,8 inç 144 Hz yenileme hızı sunan 2560×1600 piksel çözünürlüklü dokunmatik IPS bir panel yer alacak. Bunun dışında AMD Ryzen Z1 serisi bir işlemciden güç alacak. Sızıntıda konsolun AMD Ryzen Z1 Extreme'e kadar yükseltilebileceği söyleniyor.

16 GB 7500Mhz LPDDR5X RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacak el konsolunda 256/512 GB ve 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD opsiyonları yer alacak. Son olarak ürünün Windows 11 Home ile kutudan çıkacağını ve 49,2 WHr'lik bataryadan besleneceğini belirtelim. Modelin başlangıç fiyatı ise 799 dolar olarak belirlendi.

Peki siz yeni Lenovo'nun taşınabilir oyun konsolu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık