IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Minecraft Legends Xbox Bethesda Sunumunda Duyuruldu




Minecraft Legends adındaki yeni Minecraft oyunu Xbox ve Bethesda sunumunda duyuruldu. Oyunun fragman videosu yayınlandı.

12 Haziran akşamında yapılan canlı yayında yeni bir Minecraft oyunu duyuruldu. Aksiyon ve strateji elementlerini bünyesinde barındıran Minecraft Legends için bir fragman videosu yayınlandı. Oyun Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation, Nintendo Switch ve Microsoft Windows için çıkış yapacak.

Oyuncuların Nether'dan gelen istilacı orduları durdurmaya çalışacağı yapımda çeşitli üs kurma elementleri yer alıyor. Karakterlerin kendi birimlerini yöneterek düşman kalelerine saldırdığı yapımda oyuncuların amacı Overworld'u birleştirmek olacak. Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Overworld'ü ayakta tutmak için oyuncular kendi kalelerini inşa ederek istilacılara karşı mücadele edecek.

Paylaşılan fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Minecraft Legends çıkış tarihi ise 2023 olarak belirlendi. Fakat oyunun net çıkış tarihine dair resmi bir açıklama gelmedi. Minecraft severleri heyecanlandıran oyun çıkış yaptığında Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

İki dakikalık fragman videosu kısa oynanış kliplerini de içinde barındırıyor. Bu kısımlarda oyuncuların at sürerek düşmanlara karşı savaştığı görülüyor. Aynı zamanda oyuncuların birliklerini toplayarak düşman üssüne karşı hücum ettiği görüntüler de yer alıyor. Kısa fragman videosu oyunu tam anlamıyla gözler önüne sermese de bizi heyecanlandırmaya yetti.

Minecraft Dungeons'un geliştiricileri tarafından yapılan Minecraft Legends önümüzdeki yıl bizlerle olacak. Oyun dünyasının en sevilen oyunlarından biri olan Minecraft, strateji türünden ilham almış yeni oyunuyla ilgimizi çekmeyi başardı.

Kaynak:SaveButonu / Gamegar
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık