IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Okul Öncesi Eğitim Neden Önemlidir?


Okul öncesi dönem çocukların çok soru sorduğu, yeni şeyler öğrenmeye karşı en istekli dönemleridir. Öğrenmenin en itici gücünün meraktan kaynaklanan öğrenme arzusu olduğu düşünüldüğünde, bu dönemde çocuğun kendi haline bırakılması onun eğitimi açısından büyük bir kayıptır. Bu nedenle çocukların doğru bir okul öncesi eğitim programı ile desteklenmesi gerekir.



Anne babalar çocukları için her zaman en iyisi ister. En iyi yemeği yedirmek, en iyi elbiseyi giydirmek gibi. Çocuğun eğitim hayatı da en az yedikleri içtikleri kadar önemlidir. Bununla birlikte çocuğun zihnini ve ruhunu en iyi şekilde beslemek için okul öncesi dönemi iyi değerlendirmek oldukça önemlidir. Çocuğunuza sağlayacağınız okul öncesi eğitim ile yaşına uygun gelişimi vaktinde kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.



Okul öncesi döneminin bir diğer amacı ise çocuğun içindeki öğrenme arzusunu desteklemek ve sahip olduğu ilgi ve yetenekleri keşfedebilmesini sağlamaktır. Her çocuğun sahip olduğu bir yetenek, başarılı olduğu bir alan mutlaka vardır. Okul öncesi eğitim programları çocuğa sunduğu alternatifler ile kabiliyetlerini ve eğilimlerini geliştirmesine katkı sağlar.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık