IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Mart.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Azerbaycan'ı farka boğan İsveç, rakip kaleye gol oldu yağdı




EURO 2024 Elemeleri F Grubu karşılaşmasında İsveç, sahasında Azerbaycan ile kozlarını paylaştı. İlk yarısı 1-0 biten mücadeleyi ev sahibi ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-0 kazandı.EURO 2024 Elemeleri F Grubu karşılaşmasında İsveç, sahasında Azerbaycan ile karşı karşıya geldi. Friends Arena'daki maçı İsveç 5-0'lık skorla kazandı.

İSVEÇ İKİNCİ YARIDA COŞTU
Mücadelede ev sahibi İsveç'e galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Emil Forsberg, 65. dakikada Bahlul Mustafazafe (kendi kalesine), 79. dakikada Viktor Gyökeres, 88. dakikada Jesper Karlsson ve 89. dakikada Anthony Elanga kaydetti. Bu sonucun ardından İsveç, 2 maç sonunda 3 puana ulaştı. Azerbaycan iki maç sonunda puanla tanışamadı.

GELECEK MAÇLAR
İsveç, bir sonraki maç haftasında Avusturya deplasmanına gidecek. Azerbaycan, sahasında Estonya ile karşı karşıya gelecek.

AVUSTURYA SAHASINDA KAZANDI
Grubun diğer karşılaşmasında Avusturya sahasında Estonya'yı 2-1'lik skorla geçti. Estonya, 25. dakikada Rauno Sappinen ile öne geçerken Avusturya bu gole 68. dakikada Florian Kainz ve 88. dakikada Michael Gregoritsch ile karşılık verdi. Avusturya bu galibiyetle 6 puana yükseldi. Estonya oynadığı ilk maçta puanla tanışamadı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık