IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Mart.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Portekiz, Lüksemburg'u 6-0 mağlup etti




EURO 2024 Elemelerinde Portekiz, Lüksemburg'a konuk oldu. Ronaldo'nun iki gol atarak yıldızlaştığı mücadeleden Portekiz 6-0'lık galibiyetle ayrıldı. deplasman ekibinin gollerini 9' ve 31'de Ronaldo, 15'te Joao Felix, 18'de Bernardo Silva, 77'de Otavio ve 88'de Rafael Leao kaydetti.EURO 2024 Elemeleri J Grubu ikinci maçında Portekiz, deplasmanda Lüksemburg'u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmada Cristiano Ronaldo, iki gol atarak yıldızlaştı.

RONALDO DOUBLE YAPTI
Konuk ekip Portekiz'e galibiyeti getiren goller 9' ve 31'de Cristiano Ronaldo, 15'te Joao Felix, 18'de Bernardo Silva, 77'de Otavio ve 88'de Rafael Leao'dan geldi. Rafael Leao, 85. dakikada penaltıdan yararlanamadı. Bu sonuçla birlikte Portekiz grupta 2'de 2 yaparak 6 puana ulaştı. Lüksemburg ise 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 1 puanda bulunuyor.

RONALDO REKOR KIRDI
Lihtenştayn mücadelesine karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Portekizli yıldız Ronaldo, futbol tarihinin en fazla milli maça çıkan (197) oyuncusu olurken, Lüksemburg'a maçında da yeni rekorlara imza atmayı başardı.

İLK YARIDA İKİ GOL
Konuk ekip, karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 4-0 önde tamamladı. 38 yaşındaki Ronaldo, 9 ve 31'nci dakikalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti.

11 MAÇ 11 GOL
Cristiano Ronaldo, Portekiz ile 3 gün içinde çıktığı ikinci maçında yine iki gol atmayı başarırken, Lüksemburg'a ilk yarıda 2 gol atma başarısı gösterdi ve kariyerinde Lüksemburg'a karşı 11 maçta 11 gole ulaştı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık