IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ayakkabılar Kaç Derecede Yıkanır


Çamaşır makinesinde ayakkabı yıkamak aslında normaldir. Ama hepimizin ayakkabıların zarar göreceği endişesi yok değil. Bir takım önlemler alarak bu işlemi uygularsak herhangi bir sorunla karşılaşmadan tertemiz ayakkabılara kavuşabiliriz. Kirlenen ayakkabılarımızı eski temiz rengine kavuşturmak için belli programlarda makineye atmamız gerekir. Fakat bilinçsiz bir şekilde gerçekleştireceğimiz ayakkabı yıkama işlemi , ayakkabınıza zarar verebilmektedir.

Bundan dolayı ayakkabılarımızı makinede yıkarken dikkat etmemiz gereken bazı önemli noktaları sizinle paylaşıyoruz.

Öncelikle dikkat etmemiz gereken en önemli konu , ayakkabının makinede yıkamaya uygun olması genelde ayakkabının iç kısmında bu ibare yer alır , hatta hangi programda ve kaç derecede yıkamanız gerektiği de bu etiket üzerinde yazmaktadır.

Özellikle beyaz spor ayakkabılar çabuk kirlendiğinden dolayı yıkanmak isterler, renginin dönüşmemesi için beyaz kıyafetlerle birlikte atınız. Aldığınız gibi tertemiz bir ayakkabı ile karşılacaksınız.

PÜF NOKTASI : Ayrıca çamaşır makinasında ayakkabı yıkamak ile ilgili çok önemli bir püf noktasını sizlere bildirmek isterim , ayakkabıları makineye atmadan önce varsa boş bir yastık kılıfı içerisinde ya da kullanmadığın bir perdeden yapacağınız torba içerisinde atınız. Bu şekilde hiçbir zarar görmeden yıkanma işlemi tamamlanacaktır.

Gelelim ayakkabılarımızı kaç derecede ve hangi programda yıkayacağımıza,

Ayakkabılar için 30-40 derece sıcaklık oldukça idealdir, ne eksik ne fazla bu aralıkta yıkamaya özen gösterin. Program seçiminde ise çamaşır makinenizde spor kıyafetleri bölümü varsa onu yoksa karışık veya sentetik programlarında yıkayabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık