IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Usta oyuncu Ömer Karanlık, hayatını kaybetti




Aldatmak dizisinde Numan rolünü oynayan usta oyuncu Ömer Karanlık, geçirdiği kalp krizi sonucu 65 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu, dün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.Şevkat Yerimdar, Muhteşem Yüzyıl, Kırmızı Oda ve Çakallarla Dans 2 gibi birçok projede yer alan ve şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinde Numan rolünü oynayan usta oyuncu Ömer Karanlık, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

DÜN DEFNEDİLDİ
Yıllardır sayısız projede rol alan Ömer Karanlık, 19 Kasım 2023 Pazar günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ömer Karanlık'ın cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Esenyurt Yeni Mezarlık'ta defnedildi. Oyuncunun ani ölümü, sevenleri ve Türkiye'nin sanat camiasında derin bir üzüntüye neden oldu.

ÖMER KARANLIK KİMDİR?
1958 yılında dünyaya gelen Ömer Karanlık, Şevkat Yerimdar, Hayat Devam Ediyor, Çakallarla Dans 2 ve Muhteşem Yüzyıl başta olmak üzere, çok sayıda projede rol aldı. Oyuncunun yer aldığı diğer yapımlar arasında Alman Kuzusu, Baba, Leylifer, Gibi, Kırmızı Oda, Söz, ve Aldatmak yer alıyor.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık