IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Didem Kınalı'dan Mehmet Ali Erbil'e olay yaratan sözler: Ancak teneşir paklar




Oryantal Didem Kınalı, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'i "Onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler" sözleriyle yerden yere vurdu.

Oryantallikten şarkıcılığa adım atan Didem Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istemeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kınalı "Onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler" dedi.

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ
Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, 7 ay önce kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile ilişki yaşamaya başladı. Kısa sürede aynı evde yaşamaya başladığı sevgilisine evlilik teklifi eden Erbil'in mutluluğu kısa sürdü.



"ONLARIN DURULACAĞI YOK"
Yeni şarkısı 'Üstadım' için kamera karşısına geçen oryantal Didem Kınalı, klip çekimi öncesi gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Kınalı'ya İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istedikleri hatırlatıldı. Ünlü oryantal iki isim hakkında "Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet." ifadelerini kullandı.







Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık