IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Kasım.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Seren Serengil'den sevenlerini kahreden haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak




Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmasının ardından sağlığı bozulan ve dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programında yaptığı "Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde resmen yok olacağım" açıklamasıyla sevenlerini üzdü. "4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor" diyen ünlü sunucu, "Kilo takıntısı olan bir kızdım. Hırsım en sonunda beni geldiğim noktaya getirdi" ifadelerini kullandı.Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası bir ameliyat daha olan ve Dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil zor günler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda safra kesesini aldıran Serengil, gün geçtikçe zayıflayarak sağlığını kaybetti.

SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUMU ANLATTI
Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Seren Serengil, canlı yayında sağlığıyla ilgili son durumu anlattı. Ünlü sunucunun "Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde resmen yok olacağım" açıklaması sevenlerini üzdü.

"4-5 AY SONRA KEMİKLERİM KIRILABİLİR"
Serengil gözyaşları içerisinde, "4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor. Bu ameliyatı olmazsam 4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, siroz olabilirim. Ameliyatın hayati riski var ama olmak zorundayım" açıklamasını yaptı.

"HIRSIM EN SONUNDA BENİ BU NOKTAYA GETİRDİ"
Yemek yediğini ama bağırsağının kesilmesinden dolayı yediklerini dışkı olarak da attığını söyleyen Seren Serengil ağlayarak "Kilo takıntısı olan bir kızdım. Hırsım en sonunda beni geldiğim noktaya getirdi" dedi.



Kaynak:Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık