IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Nisan.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya vedasının altından olay çıktı! Meğer yönetmenle kavga etmiş




Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, senaryo gereği ölerek diziye veda ediyor. Yasak Elma'nın 109'un bölüm fragmanında Şahika rolünü canlandıran Nesrin Cavadzade için bir cenaze töreni düzenleniyor. Senaryo gereği diziden ayrıldığı düşünülen oyuncunun aslında sette yönetmenle kavga ettiği bunun üzerine de diziye veda ettiği ileri sürüldü.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisinin 108. son bölümünde Cansu'nun silahlı saldırısı damga vurdu. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Şahika'nın saldırıda öldürüldüğü ortaya çıktı. Fragmanda Şahika için düzenlenen cenaze törenini gören izleyiciler Nesrin Cavadzade'nin ayrılığında büyük bir üzüntü yaşadı.

ESKİ YÖNETMEN KISA SÜRELİĞİNE GERİ DÖNDÜ

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizi sektöründe kulaktan kulağa yayılan bilgilere göre geçen günlerde yönetmen Murat Öztürk rahatsızlanınca yerine eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt geldi. Bu sırada Eda Ece o gün seti olmamasına rağmen Yeşilyurt'u görmek için çekime geldi.

YÖNETMENLE GERİLİM YAŞADI

Yeşilyurt, Ece gelince görevini yardımcısına devredip bir süre sohbete daldı. Çekimin uzaması üzerine de ortam gerildi, çok üşüyen ve "İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz" diyen Cavadzade ile Yeşilyurt arasında gerilim yaşandı.



NESRİN CAVADZADE SETİ TERK ETTİ

Sinirlenen Nesrin Cavadzade seti terk etti ve telefonlarını da kapattı. Bu olay yapımcı Fatih Aksoy'a iletilince de Cavadzade'ye cenaze sahnesi yazıldı.



İPLER TAMAMEN KOPMADI

Öte yandan Medyapım'ın, etkili oyunculuğuyla rol aldığı her projede öne çıkan Cavadzade ile ipleri koparmadığı, yeni sezonda yine beraber çalışmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında.



Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık