IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Nisan.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı!




"Covid-19'a yakalanmışım, atlatmışım, farkında değilim" açıklamasıyla gündeme gelen Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı. İşte detaylar...
Koronavirüsü atlattığını söyleyen Şevval Sam, "Ben de Covid-19'a yakalanmış ve hastalığı atlatmışım. Hiç farkında değilim. Allah'tan kimseye bulaştırmamışım. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı" açıklamasıyla gündeme geldi.

SEVGİLİSİNİ GÖRENLER ŞAŞKINLIK YAŞADI
Öte yandan Şevval Sam'ın özel hayatıyla ilgili çok fazla bilinmeyen gerçek ortaya çıktı.Şevval Sam, 11 yıldır müzisyen Sarp Maden ile gözlerden uzak aşk yaşıyor.



Sevgilisiyle çok fazla görüntü vermeyen Sam, oyunculuğuyla gündeme gelmek istiyor. Sam'ın sevgilisi olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.Şevval Sam, 1993-1999 yılları arasında eski futbolcu Metin Tekin ile evli kalmıştı. Sam'ın bu evlilikten Tarık Emir Tekin adında bir oğlu bulunuyor.

Peki Sarp Maden kimdir?

Sarp Maden, 19 Kasım 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi. Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, Türkiye'nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden, özellikle katıldığı birbirinden farklı birçok proje ile tanınıyor. Sarp Maden, 'Quartet Muartet' ismiyle çıkardığı "Dokuz Parça" adlı albümle adından söz ettirmeyi başarmıştı."Sarp Maden Quartet" adını verdiği konserler dışında, kaydettiği latin caz ağırlıklı albümüyle de kitlesini genişletti.

Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık