IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Anahtar kelime eşleme seçenekleri hakkında


Geniş eşleme

Reklamlar anahtar kelimenizle alakalı aramalarda gösterilebilir ve bu aramalardan bazıları anahtar kelime terimlerini içermeyebilir. Bu sayede web sitenize daha fazla ziyaretçi çekebilir, daha kısa sürede anahtar kelime listeleri oluşturabilir ve paranızı işe yarayan anahtar kelimelere harcayabilirsiniz. Varsayılan eşleme türü geniş eşlemedir. Başka bir eşleme türü (ör. tam eşleme, sıralı eşleme veya negatif eşleme türü) belirtmediğiniz takdirde tüm anahtar kelimelerinize bu tür atanır.

Geniş eşleme söz dizimi için anahtar kelimeyi girmek yeterlidir.*

Bu eşleme türünde, alakalı eşleşmeler elde etmek için aşağıdakiler de dikkate alınabilir:

Kullanıcının son arama etkinlikleriAçılış sayfasının içeriğiReklam grubundaki diğer anahtar kelimeler (anahtar kelimenin amacını daha iyi anlamak için)

Geniş eşleme, en iyi sonuçları Akıllı Teklif ile kullanıldığında verir. Akıllı Teklif sistemi, her sorguya ait açık artırma için bir teklif belirler ve sorgunun gösterebileceği en olası performans düzeyine bağlı olarak teklifleri artırır veya azaltır. Akıllı Teklif, sizin için en uygun aramaları bulabilmek amacıyla çok sayıda aramayla eşleştirme yapma yönteminden faydalanır.*



Birbirine çok benzeyen anahtar kelimeler (ör. "kırmızı araba" ve "araba kırmızı") eklemeniz önerilmez. Bunun nedeni, iki şekilde yapılan aramada da anahtar kelimelerden yalnızca birinin kullanılacak olmasıdır. Ancak birbirine çok benzeyen anahtar kelimeler eklemeniz, maliyetlerinizi veya performansınızı hiçbir şekilde etkilemez.

Örneğin, geniş eşlemeli "kırmızı araba" ve "araba kırmızı" anahtar kelimeleri birbirinin kopyası olarak değerlendirilir ve Reklam Sıralaması daha yüksek olan anahtar kelime kullanılır. Benzer anahtar kelimelerinizin tümü aynı aramada reklam yayınlamaya uygun olsa bile reklam açık artırmasına yalnızca bir teklifle katılırsınız.*
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık