IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ekim.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yükselen trend: Yokmuş gibi görünen kaşlar


Yükselen trend: Yokmuş gibi görünen kaşlar






Eğer gözler ruha açılan pencere ise kaşlar da çerçevedir diyebilir miyiz? Kalın ve iyice taranmış kaş modası yerini sarartılmış ya da tamamen kazınmış kaşlara bırakıyor.

KALIN VE TARANMIŞ KAŞLARA VEDA
2000’lerin ince kaş modası son yıllarda yerini kalın ve doğal kaşlara bırakmıştı. Gençliğinde kaşlarını incecik aldığı için pişman olan kesim, kaşlarını yeniden çıkarmanın alternatif yollarına başvurmuştu.
Şimdilerde ise kaşların arasındaki boşlukları kaş kalemi veya far ile doldurmak ve ardından kaş jeli ile kaşları yukarı taramak günlük rutinimiz haline geldi. Ta ki güzellik trendlerine yön veren moda haftaları ‘yokmuş gibi görünen’ kaşları podyuma çıkarana kadar.

RADİKAL BİR DEĞİŞİM ARAYIŞINDAYSANIZ
Kaşların, ifademiz üzerindeki gücünü düşünürsek kaşlarınızı ‘yok etmek’ oldukça riskli bir hamle gibi görünebilir. Ancak radikal bir değişime gitmek için yenilik arayışındaysanız bu trende göz atabilirsiniz.

NASIL YAPILIR?
Instram ve TikTok’ta da yükselişe geçen bu trendi uygulamak için kaşlarınızı kazıtmanız ya da sarartıcı ile rengini tamamen açmanız gerekiyor. Kaşları yok etme işlemini ister evde yapın ister profesyonel yardım alın.

KÜÇÜK BİR TÜYO!
Eğer bu kaş stilinin yüzünüzde nasıl görüneceğini merak ediyorsanız küçük bir ipucu verebiliriz. Kaşlarınızı kapatıcı yardımıyla da tamamen yok edebilirsiniz.

ntv
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık