IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2021   #1
Çevrimdışı
Chataskim.Net & YuzukSohbet.Com Yüzsüzlüğü ve Küfürleri


Öncelikle Merhaba Değerli C.F Yönetimi ve C.F Kullanıcıları Başımdan Geçen Kısa Bir Olayı Sizlerle Paylaşmak İstedim Hatalıysam Affola.
diE ve aSk - Chataskim.net'e KelebekTR.Com ve Yuzuksohbet.Com Siteleri Uzun Zamandan Beri Linkli ve diE Aramızdan Suz Sızmaz Gerek Ankaraya Gidiş Gelişlerimde Yanına Fırsat Bulduğumda Yaşı Büyük Olduğundan Saygımdan Abi Diyerek Gittiğim Kişi.
Bu Siteler Birbirine Hala Bağlı ve Bu Sitelere Sürekli Olarak Webde Olduğumdan Dolayı diE'ninde Lafına İstinaden Linkleme Yaptım Bayada Linkim Sitelerinde Kaldı Fakat Biraz Zaman Sonra Site Sahibi Bayan Ağza Alınmayacak İfadelerde Bulundu Bende Sitemin Buraya Linkli Olduğunu Belirttim Fakat Site Sahibi Sadece diE İle İşbirliği İçerisindeymiş Onu Görmüş Oldum. Hatta Daha Fazla İleriye Gidilerek Siteden Dahi Attı Bayan Arkadaş Küfürlü Bir Şekilde. Oysaki Yaptığım Birşey Yok Sürekli Weblerdeyim ve Sunucusunda Benim Linkimde Bulunurken.
Şimdi En Önemli ve Enterasan Kısım
diE Uzun Zamandır Hastaymış ve Telefon Görüşmelerimiz Çok Sık Olurdu Ama Nedense Hastalık Bahanemi Bilemiyorum Ama Hastayım Diyosa Hastadır İnancom Yinede Azda Olsa Var. Telefonlarıma cevap vermedi biraz zaman sonra tekrar mesajlar yazdım ne cevap var ne mesaj yazan var aradım yine telefonum açılmadı sürekli bu şekilde devam etti.
Size Soruyorum Bir İnsan Hasta Olur Doğrumu Hasta Olan İnsana Ulaşılamayabiliriz.
Siteye Girdim Mesut diE Hasta dediler geçmiş olsun dileklerimi iletin Dedim tmm dediler
Birbaşka Zaman Girmemde diEye ilettiklerini Söylediler. Ya Akıl işi Değil Adama ben Ulaşamıyorum, Arıyorum Yok Mesaj Atıyorum Yok Ama Ulaşan Nasıl Ulaştı Merak Ediyor İnsan
Evet Son Noktaya Geliyorum,
Sitelerimde Oluşan Bir Aksaklık Sebebi İle diE'nin KelebekTR.Com Sitesi Benim Hosting Sunucumdaydı Bu Aksaklıktan Etkilenerek Suspendlenmiş. Kasıtlı Olan Birşey Değil Çünki Bende Girip Açtım kendi Hostlarımı Suspendlerimi Kaldırdım Neyden Kaynaklandı Anlamadım Bile,
Bu Arada Eskidende Web Tasarım Üzerine Beraber Çalışacaktık diE İle Ama DewiL Arkadaş İle Yeni Aldıkları Domain Üzerine Beraber Hareket Ettiler. Oysaki diE Bana DewiL ile Çalışalımmı Diye Soru Yönetmişti Kendisi Karar Vermiş Bile.

Neyse Konuya Odaklanalım Arkadaşlar
Anda Bana Yazmayan diE Mesaj Attı Kelebektr kapatmışsın Felan Yapmışsın Filan Etmişsin ve Ekran Resimlerimde Mevcut Yazdıklarımda İsteyene Burdan Ekleyebilirimde.
Durumu izahat ettim yok yanlış yaptın yok kapatmıcaktın sunucumu bana haber verseydin diyo kaç kere aramışım açmamış ulaşamamışım defalarca yazmışım bana dönüş yapmamış bana kaldırmış neler diyor..
Sonrasında Eywallah dedim Sineye Çektim ve Hala Sitelerim Linkli Chataskim.Net, e ve Siteye Girdim Yüzsüz Diye Atıldım Yazıklar Olsun Gerçekten.

Ve Bugünde Girdim Bir Konuşmak İçin Bin Ah İşittim Resminide Eklicem
BURADAN RESME BAKABİLİRSİNİZ
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 21.Mart.2021   #2
Çevrimdışı
Cevap: Chataskim.Net & YuzukSohbet.Com Yüzsüzlüğü ve Küfürleri


gecmiş olsun aSk i iyi tanırım Mefaati için yapmıcagı bişeyyoktur

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık