IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Tranko Buskas


Tranko Buskas ruhsal gerginliklere bağlı gelişen krampların tedavisinde kullanılan kırmızı reçeteli bir ilaçtır. Özellikle endişeden kaynaklanan sindirim sistemi sorunları ve adet dönemi rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. İçeriğindeki ana etken maddelerden medazepam ruhsal gerginliklerin giderilmesini, hiyosin-N-butilbromid ise karın bölgesindeki mide, bağırsak vb. organlardaki düz kasları gevşeterek krampların giderilmesini sağlar. Tranko Buskas sadece doktor takibinde ve önerilen dozlara kullanılması gereken bir ilaçtır. Doz aşımı durumunda zehirlenme belirtileri ve ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Ayrıca etken maddesi nedeniyle uygun dozlarda kullanılsa bile ilaca bağımlılık gelişebilir.

Tranko Buskas ruhsal gerginliklere bağlı karın bölgesinde gelişen kramplarda kullanılan, doktor takibinde kullanılması gereken, kırmızı reçeteli bir ilaçtır. Turuncu renkte, uniform, düzgün yuvarlak, temiz, kuru, kaplanmış ve bikonveks tablet formundadır. İçeriğindeki etken maddelerden medazepam endişe giderici ve kas gevşetici; hiyosin-N-butilbromid ise sindirim, idrar yolları, üreme organlarındaki düz kasları gevşetip krampları çözen etkilere sahiptir.

Mısır nişastası, laktoz monohidrat, magnezyum stearat, talk, titanyum dioksit, jelatin sükroz, içeriğindeki diğer bazı yardımcı maddelerdir. 20 ve 40 drajelik formları bulunmaktadır. Başlıca yan etkileri ilacın içeriğindeki maddelere alerjik reaksiyon geliştirme, taşikardi ve ağız kuruluğudur.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık