IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Huawei Nova 11 SE Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı




Huawei'nin orta segmente hitap eden Nova ailesine yeni bir model daha katılıyor. Nova 11 SE, keskin kenarlara, dairesel kamera kurulumuyla ve delikli ekran tasarımıyla gelecek. 6,67 inç OLED ekran, 8 GB RAM, 108 MP ana kamera gibi özelliklere sahip olan cihazın kasım ya da aralık ayında tanıtılması bekleniyor.

Huawei'nin orta segmente hitap eden Nova ailesine çok yakında yeni bir model daha katılıyor. İlgili cihaz Nova 11 SE adlandırılırken, son ortaya çıkan raporlar telefonun tasarımını gözler önüne seriyor. Peki Huawei Nova 11 SE nasıl görünecek ve kullanıcılara neler sunacak?

Huawei Nova 11 SE tasarımı belli oldu

Huawei Nova 11 SE keskin kenarlara, dairesel kamera kurulumuyla ve delikli ekran tasarımıyla gelecek. Bu noktada selefi Nova 10 SE'ye kıyasla ufak değişikliklerin olduğunu belirtelim.

Huawei Nova 11 SE modelinde 1080 x 2400 piksel FHD+ çözünürlüğe sahip 6,67 inç OLED bir ekran yer alacak. Yüksek ekran gövde oranıyla gelmesi beklenen akıllı telefonda 10 bit renk desteği de mevcut olacak.

Uygun fiyatlı Vivo Y27s performans testinde!

Cihazda kullanıcılara işlemci henüz belli değil. Ancak iddialara göre geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen, 4G bağlantısı sunan ve 2,4 GHz hızlarında çalışan bir Kirin yongadan güç alacak. Aynı zamanda 8 GB'lik bir RAM ile satışa çıkacak. Depolama tarafındaysa 256/512 GB dahili depolama seçenekleri bulunacak.

Önde 32 Megapiksellik bir selfie kamerasıyla gelecek akıllı telefon, 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel yardımcı sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Modelde 66W hızlarında şarj olan 4.500 mAh'lik bir pil mevcut olacak. Öte yandan kutudan çıkar çıkmaz Harmony OS 4.0 işletim sistemini çalıştıracak. 200 ila 250 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması beklenen cihazın kasım ya da aralık ayında tanıtılması bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık