IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu 20-26 Kasım 2023


Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftanıza maddi konularla giriş yapacaksınız para ile ilgili işleri hallettikten sonra hızlı gelişmeler yakın çevrenizden gelecek ve hem yakın çevrenizle hareket edecek hem de ev ve aile hayatınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Güneş Yay burcuna geçiyor Çarşamba günü bir ay boyunca kendinizi önemli işlerden geri plana çekebilirsiniz. Bu dönem geçmişi anma geçmişle ilgili konuların karşınıza, bazı noktalarda istediğiniz gibi hareket edememe devreye girebilir. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeli kendinizi önemli işlerden mümkün olduğunca uzak tutmalısınız. Bu süreçte yeni işlere başlamak yeni adımlar atmak için de destekli olmayacaksınız ama yurt dışına gitmek ya da yurt dışında bir işiniz varsa bu işlerinizi hareketlendirmek anlamında bu dönem gayet başarılı olacak. Yurt dışına gidemiyor bile olsanız iş hayatınızda kendinizi işinize vermek, üretmek ama çoğu vaktinizi de yalnız geçirmek önemli olabilir. Bu dönem çok fazla insan sizi konuşacak o yüzden neyi nerede nasıl konuştuğunuza ne yaptığınıza mümkün olduğunca dikkat edin arkanızdan konuşan insanlar artabilir.

Cuma günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesiyle enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayacaksınız. Yataktan kalkmak size zor gelebilir bu dönemde çok çabuk rahatsızlanabilirsiniz, olayları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz ya da en ufak bir sıkıntı ya da problemde sevdiklerinize patlamalar devreye girebilir. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem sevdiğiniz insanın daha çok işiyle ilgili olduğunu görecek ve bu koşturmaları sırasında sizi ihmal ettiğini düşüneceksiniz. Bu dönem platonik aşklara yelken açmak bir insanı kafanızda fazlasıyla büyütmek gibi etkiler de devreye girebilir.

Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizden şahane haberler var. Gücünüzü etrafınızdaki birçok insana gösterdiniz geçtiğimiz dönemde ve çevrenizdeki insanlar da önemli işleri, lansmanları ya da gelecek planları için sizinle çalışmayı arzu ediyorlar fikirlerinizle onları etkilemesini başarıyorsunuz Salı ve Çarşamba bu anlamda güzel haberler karşınıza gelebilir ama Perşembe ve Cumartesi günleri dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevrenizden bir insanın sorumluluğunu yerine getirememesi iletişimsel işlerinizde atmanız gereken adımlarda sıkıntılı durumları karşınıza getirecek. Bu dönem siz de vermiş olduğunuz sözleri tutmakta zorlanacaksınız. Sağlıkla ilgili konular da gündeminizde yerleşebilir. Bir durma enerjisi devrede olacak ve bu da bazı ilişkilerinizin sizi yormasına ya da bazı ilişkilerinizi zorlamaya neden olabilir. Yakın çevrenizden bir insanla bu dönem bazı problemlerle karşılaşırsanız bir anda bitirme enerjisini devreye koyabilirsiniz. Akraba ve kardeşler, ailenizdeki insanların hayatında da bazı zorlanmalar devreye girebilir. Bu süreci mümkün olduğu kadar salim kafayla biraz daha rahatlamaya çalışarak geçirmeyi tercih edin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık