IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Balık Haftalık Burç Yorumu


Daha içe kapanık olabilecekleri bir gün. Haftanın ilk günü bazı karmaşalar gereksiz sıkıntılara sebep olabilir. Duygusal gerginlikleriniz artabilir, bunun nedeni şu sizler de sevgili balıklar, yükselen balıklar ayın aslan burcunda ilerlemesiyle haftaya başladınız. Aslında sağlıklı bir haftadasınız fakat fazlasıyla sağlığınıza odaklanabilirsiniz.

Çevrenizde bazı yakınlarınızın sağlık problemleri sorunları olabilir. Onlar size kaygı, korku, huzursuzluk yaşatabilir. Bu da sizin kendinizle ilgili ortada bir rahatsızlık, bir sağlık sorunu yokken kendiniz için evham, endişe, kuruntu kuşkular yapmanıza neden olabilir.

Ne düşünürsek onu yaşarız. Düşüncelerinize dikkat edin, yarınınız oluruz, sözlerinize dikkat edin, kaderiniz olur. Bu hafta hiçbir konuda aceleci tavır davranış sergilemeyin. Çünkü her zaman ne diyorum, acele ettiğin her şeye geç kalırsın.

Bu hafta aşk hayatında gereksiz fedakarlıklar yapma. Feda ile kar elde edemezsin. Nasıl normal bir ilişki yaşıyorsan öyle ilişki yaşa adama kendini bir ilişki yaşarken bir balık kadını, bir balık erkeği, bir balık, bireyi olarak lütfen adama enerjisinden kurtul, ben sen yerine biz ol sevgini sun ama kendini tüketerek kendini bir kenara koyarak ilişki odaklı olma.

Eğitim hayatınla alakalı başarın var. Özellikle Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile finans alanlarınızda kazancınızı artıracak imkanlara sahip olacaksınız. Merkür’ün yay burcuna geçmesi ile kariyerinizdeki eğitiminizdeki sorununa olan her şeyi kolay çözümleyeceksiniz.

Haftanın spotu fedakarlık yapma.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık