IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Yay Haftalık Burç Yorumu


Evet, bu hafta sabırlı olmanın faydasını göreceksiniz. Maddi sorunlarınızı çözme fırsatı bulabileceksiniz. Özellikle gezegenlerin kombinasyonu siz yay burçları için sevgili yaylar, yükselen yaylar, ayın aslan burcundaki seyiri 10:30 ile birlikte de boşluğa düşmüş olmasının etkisi eğitimle ilgili alanlara lütfen odaklanın.

Bir yay burcu bireyi iseniz okulunuza ara verdiyseniz, eğitiminizi dondurduysanız istiyor muyum, istemiyor muyum bilmiyorum ben sıkıldım bıktım diyorsanız yarın itibariyle dondurduğunuz ara verdiğiniz, istemediğinizi düşündüğünüz okul ve eğitimle ilgili her şeyi bir kez daha önünüze alarak tek başınıza kalıp üzerinden düşünceyle geçerek hareket ederseniz hiçbir şeyi yarım bırakmayacağınızın garantisini veriyor gök kubbe.

O yüzden ara verdiğiniz dondurduğunuz eğitim, okul öğrenim ile ilgili her şeye salı günü itibariyle sabahtan akşama çok düşünüp titiz düşünceler içerisinde keskin kararlara isabetli kararlar ile sağlam adımlara net bir şekilde sahip olabilecekler.

Aynı zamanda Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle hedef ve ideallerinizle ilgili mutluluk verici gelişmeler yaşayacaksınız.

Merkür’ün kendi burcunuza geçmesiyle hayatınızın genelinde hangi konuda kime kendini ifade edemiyorsan, bir yay burcu bireyi olarak ya da ben kendimi ifade ediyorum karşımdakiler beni anlamıyor diyorsan bundan yana hayıflanıp şikayet ediyorsan seni anlamayan ya da seni anlamakta zorluk çeken kişilerin bile kolaylıkla seni anladığını görerek içsel anlamda çok büyük rahatlık, çok büyük huzur yaşayacaksın.

Hayatınızın genelinde. Şans ve para var. Yapmış olduğunuz iş yatırımlarınız henüz paraya dönüşmediyse para öyle bir geliyor ki, yağmur gibi yağacak. Muhteşem imkanlara muhteşem fırsatlara sahip olacaksınız. Hiç aklımda yokken bir iş anlaşması yapmıştım. Çok da umudum yoktu bu işin bana para kazandırmasına dediğinizi yarın itibariyle duyar gibiyim şimdiden.

Anlaşmalarınız projeleriniz, planlarınız beklentinizin üzerinde paralar kazanmanıza etki edip neden olurken şansınıza şans katacaksınız kesinlikle ve kesinlikle.

Aynı zamanda bak yarım bıraktıkları eğitim varsa geri dönüyorlar. Anne baba yay burcu ise ya da çocuk yay burcu ise okulunu dondurdu diye üzülüyorsa birdenbire evladınızın belki yeni bir eğitime başlama kararı almasıyla mutlu olacaksınız ya da askıda bıraktığı yarım bıraktığı eğitime geri dönmesiyle huzur olacaksınız.

Belki de sevgili yaylar dün itibariyle evinizde yuvanızda okulla ilgili eğitimle ilgili yeni planlar ve mevzular konu edilmeye başladı. Eğitime kariyere çok sevineceğiniz gibi çok iyi de paralar kazanacaksınız.

Zaten Merkür’ün kendi burcunuza geçmesiyle hayatınızın genelinde kendinizi çok kolay ifade edecek, çok kolay bir şekilde anlatacaksınız. Dostluklarınızla, arkadaşlıklarınız da bazı kırgınlıklar bazı anlamsız tartışmalar daha önce yaşadıysanız bu kırgınlıkları ortadan kaldıran sonuçlarla da bütünleşeceğiniz bu hafta dargınlıkların, kırgınlıkların sona ermesi içsel dünyanızda huzurunuzun artmasına olumlu yönde etki edecek ve neden olacak.

Arkadaşlık ilişkileriniz de daha kararlı, daha cesur iyi konuşan, kendini çok iyi bir şekilde ifade ettiği için iletişimle ilişkilerinize daha başarılı olacaksınız. Aynı zamanda kendiniz için büyük yatırımlar yapmayı planlayacaksınız. Yaptığınız her türlü yatırım ister işinize ister, kendi benliğinize yapın. Başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Haftanın spotu güzelliklere koşuyorsunuz bu hafta.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık