IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Akrep Haftalık Burç Yorumu


Ve bu hafta içsel iç seslerini, içgüdülerini kontrol edilmesi onlar için çok önemli. Cesur ve kararlı hissetmeniz başarılı olmanızı sağlarken, içgüdü ve hislerinizin kontrol edilmesi gereken bir zaman dilimindesiniz. Bu hafta evet, siz akreplerin sezgileri daima güçlüdür. Güçlü hislere güçlü sezgilere sahipsiniz ama bu hafta aşırı derecede kuşkucu olabilir, şüpheci tavırlar takılabilir ve sergileyebilirsiniz. Bu da aileniz çevreniz tarafından negatif durumlara yol açabilir.

Sevgili akrepler, yükselen akrepler haftaya sizler de ayın aslan burcunda ilerlemesiyle adım atmış olmanız kariyerinize odaklanmanız konusunda muazzam derecede başarı getiriyor.

İş hayatınızla ilgili bir iş ortaklığı yapan bir akrep burcuysanız ya da bir iş ortaklığı kurmayı planlıyorsanız, hangi konularda huzursuzsanız aşırı kuşkuculuğunuzun ve şüpheciliğinizin artması nedeniyle mantığınızla sezginiz arasında, kalbinizle aklınız arasında araf duygularda kalıp arada olduğunuzu görebilir ve hissedebilirsiniz. Bu da kararsızlık yaşamanıza neden olabilir.

Gönlünüzün onayladığını, mantığınız onaylamıyorsa aklınızın onayladığını, kalbiniz onaylamıyorsa gelen hiçbir teklifi kabul etmeyin. Neden? Çünkü hislerinin düşüncelerinin atılımlarının kontrol edilmesi gereken bir hafta bu hafta.

Kariyerinize odaklanın içinize sinmeyen hiçbir şeyi kabul etmeyin. Hayatınızı baştan sona değiştireceğini görseniz de inansanız da içsel huzurunuz yerinde değilse hiçbir yeniliğe adım atmayın.

Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde kandırılmalara karşı tedbirli olmalısınız. Çünkü neden sezgilerinizin, hislerinizin kuşkularınızın karıştığı bu dönemde özellikle bugün akşam saat 17’ye kadar arkadaşlarınız kalbiniz boşsa birileriyle sizi tanıştırmak istiyorsa sakın tanışmayın.

Ay boşluktayken tanışacağınız insanlardan size ne arkadaşlık olarak hayır gelir. Ne iş olarak hayır gelir, ne aşk olarak hayır gelir ama 17 ve sonrasında istediğinizle görüşebilir, istediğinizle tanışabilirsiniz.

Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle kişisel finansınızla ilgili sorun olan her şeyi kolaylıkla çözüyorsunuz. Belki bir iş ortaklığını bitiriyorsunuz. Belki bir işi bırakıp yeni bir sektöre adım atıyorsunuz. Tepeden tırnağa iş ve kariyer hayatınızda Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle bu 15 günlük süreç sizin için fırsatların yağmur gibi yağacağı bir hafta olacak.

Doğru kararlar alarak dönüşüm ve değişim yapma konusunda kuşkusuz araf duyguları arasında kalmadan hareket edip seçimlerinizi yaparsanız mutlu olursunuz. Ama haftanın ilk 5 gününde siyah, beyaz, gri yer yok düşüncelerinizde sürekli dalgalı duygular yaşıyorsunuz. Sabah çarşaf gibi bir deniz düşünün öğleden sonra fırtına akşama, tsunami duygular bu şekilde olduğu için bu 5 gün lütfen ne kendinizi yorun, ne çevrenizdeki insanları yorun.

Cumartesi itibariyle istediğiniz yeniliği istediğiniz değişimi özgür kalarak, şüphesiz kuşkusuz düşünüp davranarak edebilirsiniz. Pazartesi salı çarşamba, perşembe cuma mümkün olduğunca sakin steril olmaya kendinizi dengede tutmaya özen gösterin. Okuyan ve eğitim hayatı olan bir akrepseniz hafta boyunca başarı sizinle.

Haftanız spotu hiç bir duygu da arada kalmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık