IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Başak Haftalık Burç Yorumu


Hiçbir ayrıntıyı ve detayı göz ardı etmez ve kaçırmak istemez. Dolayısıyla kararsızlık yüzünden bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu hafta ne yaşarsanız yaşayın, ne olmuşsa olmuş, ne oluyorsa olsun kararlı olmaya, kararsız duygular ve düşünceler içerisinde kalmamaya özen gösterin. Huzursuz edici konularla uğraşmak sizi yıpratabilir.

Sevgili başaklar, yükselen başaklar ayın aslan burcunda ilerlemesiyle haftaya adım attınız. Şimdi zaten ay 17’ye kadar boşlukta. O yüzden izole olmak isteyebilirsiniz. Kimseyi görmek istemeyebilirsiniz. İçinize dönüp kendi içinizdeki sizin neye ihtiyacı olduğunu sorgulayabilirsiniz. Şimdi hiçbir ayrıntıyı ve detayı göz ardı etmeyen ve göz ardı edemeyen kendini lüzumlu, lüzumsuz her işle yoran siz başaklar lütfen bu hafta biraz daha hayatı akışa bırakmak lazım.

Sizi motivasyon konusunda da güçlendirecek huzurunuzun artması konusunda da güçlendirecek. Tabii ki hiçbir ayrıntıyı, ne eğitim hayatınızda, ne iş hayatınızda ne de özel hayatınızda isteseniz de istemeseniz de göz ardı edemiyorsunuz. Derin titiz ve detay düşünüyorsunuz ama bu hafta bu aşırı derinlik mutsuz olmanıza neden olacağı için takıntı ve saplantıdan korumanız gerekiyor kendinizi.

Çünkü zaten başak takıntılı zaten başak evhamlı zaten başak mükemmeliyetçi bu hafta öyle bir hafta ki hiçbir şeyden kolay memnun olmayabilirler. Ben huzur istiyorum diyebilirler. En büyük huzursuzlukları da kendileri kendilerine yapıp yaşatabilirler. Birinin sizi demoralize etmesine gerek yok. Kendi kendinizi çok kolay bir şekilde demoralize edebilirsiniz. Sonra bunu unutup suçlu kişi arayabilirsiniz.

Bu hafta derin nefes alıyorsunuz. Bir de ben sakinim ve dikkatliyim. Bunu gerildikçe ayrıntıları göz ardı edemedikçe yaptığınızda 11 defa burnunuzdan derin bir nefes alın ağzınızdan verin ben sakinim dikkatliyim, huzurluyum, şükürler olsun. Bunu lütfen gün içinde hafta boyunca bile aklınıza geldikçe yapabilirsiniz. İnanılmaz ruhunuzun şifalandığını görecek ve fark edeceksiniz.

Özellikle Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile kişisel finansın finansınız ve kazancınızla ilgili kendinize çok büyük katkıda bulunmak isteyeceksiniz. Yapmak isteyip yapamadıklarınızı, izole olmadığınız takdirde işiniz nedeniyle birileriyle görüşmeniz, gerektiğinde ve bunları ertelemediğinizde askıda kalan geciktirdiğiniz daha önceden tamamlamanız gerekip tamamlayamadığınız birçok işi istediğiniz gibi somutlandırabileceksiniz.

Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle ev aile hayatınızla ilgili sorun olan her şeyi kolaylıkla çözümleyebilirsiniz.

Eğitim hayatı olan bir başak burcuysanız, eğitim hayatında öğrenme öğretme algılama konusunda şanslı bir haftadasınız ama bilmişlik yapma olasılığınız çok yüksek. Haftanın 5 günü boyunca. Bu da sizin negatif görünmenize yanlış anlaşılmanıza etki edebilir ve neden olabilir.

Bir başak eğitmeniyseniz, bir başak burcu olup eğitim hayatı içinde okuyan bir öğrenciyseniz bilginiz size kalsın her bildiğinizi herkese anlatmak sizin bildiğiniz gibi onların da bu bilgiye ulaşması için didinmek uğraşmak itici olmanıza neden olabilir. Çünkü başak. Öğrenmeyi ve öğretmeyi paylaşmayı çok sever bir de başak. Herkes bilgi sahibi olsun, isteyen bir burçtur.

Çevrenizdeki herkesin sizin kadar öğrenmeye, kendini eğitmeye, hevesi olmayabilir. Şimdi hevesli olmayan birine bir öğrenci başaksınız. Ders çalışmayan bir arkadaşınızla beraber çalışmak için birlikte sınava hazırlanalım diye ona baskı kurduğunuzda kendi başarınıza da engel olursunuz. Genelde başakların hiç kimseyi zorlamadan kendi başına öğrenmesi gerekeni öğrenmeye, kendi başına ders çalışmaya özen göstermesi, başarısına başarı katmasına neden olacaktır.

Özellikle sevgili başaklar sağlığınızı oldukça iyi bir hafta ama kuruntunuz bol.

Haftanın spotu hem sağlığınız açısından hem yaşamınız açısından endişe evham kuruntu yapmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık