IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Aslan Haftalık Burç Yorumu


Bu hafta aslanların sezgilerine çok güvenmesi gerekiyor. Resmi makamlarda olumlu sonuçlar alabilirler. Bekledikleri işler varsa. Bir eğitim kurumuyla ilgili bir beklentiniz varsa ya da okul ve eğitim hayatınızla ilgili bir dileğiniz varsa. Sonuç alamadığınız resmi kurumlarla ilgili olan işlerinizde olumlu sonuçlar alacak ve elde edeceksiniz.

Gerçekleşmesini istediğiniz dilekleriniz tek tek gerçekleşecek. O yüzden şansım mı değişti acaba diyebilirsiniz ama bugüne çok dikkat etmeniz gerekiyor. Neden? Çünkü sizin burcunuz daha ayın, sizin burcunuzda ilerlemesiyle haftaya hepimiz başladık. Sizler de başladınız ve yaklaşık 17:48, 17:49 civarlarına kadar ay boşlukta olacak.

Belki şu anda birilerine kızıyorsunuz ve hırslanıyorsunuz. Bir arayayım da haddini bildireyim diyorsunuz ya da birilerine bir duruş sergilemek istiyorsunuz. Aman diyorum saat 17’ye kadar ne kimse için bir planlama yapın, ne yeni bir kararlara kalkışın ne de kimseye haddini bildirmeye çalışın. 17’de bu duygu devam ediyorsa istediğinize had bildirebilirsiniz çünkü ayın boşluktaki seyri cinlerin tepeye çıkmasına neden olabilir onların yaşamında.

Duygular dalgalanabilir, değişken tutumlar sergilenebilir. O nedenle saat 17’ye kadar duruşunuzu tavrınızı, davranışınızı kirletecek sizi daha sonra pişmanlığa sürükleyecek konuşmalar yapmamak için 17’ye kadar sakin olun.

Öncelikle Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile tatil planlarınızı gerçekleştirecek enerjiniz de artacak. Yarın itibariyle Merkür’ün yay burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda bir türlü üstünün açamadığınız konuları sorunları çözüme ulaştıracaksınız.

Evli bir aslan burcu bireyseniz eşinizin tavrı, eşinizin davranışı ile alakalı davranışlarıyla ilgili sizi mutsuz eden, sizi geren sizi huzursuz eden konu ve mevzuların neden kaynaklandığını, niye kaynaklandığını çözümleyebileceksiniz.

Kendinizde göremediğiniz yanlışlarınızın da farkında olacaksınız. Karşı tarafta göremediğiniz aslında görüp görmezden geldiğiniz. Fark edip işinize gelmediği için fark etmek istemediğiniz birçok konuyu fark ederek sorun olmaktan çıkaracak, sorun olan her şeyi de çözüme ulaştıracaksınız.

İşiniz, kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili işsiz bir aslan burcuysanız, yarın itibariyle daha önceden adım attığınız, beklediğiniz ama gelmeyecek bana buradan haber dediğiniz sunduğunuz teklifler ve yaptığınız görüşmelerle ilgili beklentilerinizden gelecek haberlere inanılmaz sevineceksiniz. Uzun yıllar çalışabileceğiniz yeni işlere adım atabilir başlayabilir zirve başarıların elde etmenize neden olan sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Zaten bir aslan burcu bireyi olarak aşk hayatınızda sorunları çözmek problemi olan her şeyi ortadan kaldırmak, yaşamsal motivasyonunuz konusunda da mutluluğunuza mutluluk katmanıza neden olacak.

Aynı zamanda eğitim okul ile ilgili planlarınız varsa bunları tamamlamanız gerektiği konusunda eksiklikler hissediyorsanız net başarılı sonuçlar alacaksınız. Okul ve eğitim hayatınızla ilgili.

Haftanın spotu rahatladıkça rahatlamak sizin elinizde. O yüzden ne olur huzurunuzu arttırın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık