IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Yengeç Haftalık Burç Yorumu


Yengeçler ve yükselen yengeçler, bu hafta tatlı dilli ve politik davranmayı tercih edebilirler. Bazı kişilere karşı ruhsal bağlantıları artabilir. Alışılmışın dışında bir çekicilik ve cazibeniz de ön planda olabilir bu hafta.

Öncelikle fazla çekici olmanız yengeç kadınları ve yengeç erkekleri öyle bir enerjiniz var ki bu hafta cazibenizle katıldığınız her ortamda özel bir şey yapmaya ihtiyaç duymadan tüm dikkatlerin üzerinizde toplanmasına neden olacaksınız.

Bekar değil, evli bir yengeç birey iseniz. Ya da süregelen bir ilişkiye sahip bir yengeç burcu iseniz, cazibenizin artmasından dolayı partneriniz tarafından fazlasıyla kıskanılabilirsiniz. Bu durumda huzursuzluklara neden olabilir. O yüzden biraz daha sakin, biraz daha ılımlı iletişime önem vermeyi ihmal etmemeniz gereken önemli bir haftadasınız.

Özellikle sevgili yengeçler, yükselen yengeçler haftaya ayın aslan burcunda ilerlemesiyle adım atmanız kişisel finansınıza çok net bir şekilde odaklanıp maddi konularda imkanlarınızın üstünde imkanların çoğalmasına kendi adımlarınızla neden olacaksınız.

Ayrıca Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile evinizi dekore edebilirsiniz. Ya da evinizde iş yerinizde yaşam alanınıza ait her yerde tadilata tamirata başlamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen imkanlar daha huzurlu olmanıza, hayatınızın renklenmesine olumlu yönde neden olurken çok büyük huzur, çok büyük mutluluk yaşamaya başlayacak sevgili yengeçler.

Özellikle Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle rutin çalışma hayatınızda sizin için sorun olan her türlü problemi ve sorunu daha kolay çözecek ve daha kolay çözümlemek isteyeceksin.

Ayrıca bu hafta bir yengeç bireyi olarak eğitim öğrenim konularına, konsantrasyonunuzun artmasıyla çok odaklı olacaksınız. Yapamam başaramam dediğiniz eğitime ait ne varsa tamamlayabilme sonuçlandırabilmenin huzurunu yaşayacaksınız.

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızda yaşadığınız ilişkiler ile yaptığınız iş ile ya da okuduğunuz eğitim alanıyla ilgili aşırı dikkat çekeceğiniz için fazla incelenmeye alınacaksınız. Bu durumu sizi rahatsız edebilir. Dikkat çekicilikten asla rahatsızlık duymamaya lütfen bu hafta özen göstermeniz gerekiyor.

Sizler zaten ne istediğinizin bilincinde ne istediğinizin farkındasınız. Sadece saat 17’ye kadar olan süreçte düşünsel dağınıklıkların sebebi ayın boşlukta olmasından kaynaklandığı için saat 17’ye kadar hiçbir konuda yeni kararlar alıp vermeyin. Yarın özellikle sizi rahatsız eden bazı davranışlar üzerinize üzerinize gelebilir. Bunları da çok önemli bir hale getirmeyin.

Çarşamba, perşembe ve cuma günü çalışmalarınızda kişisel ilgi alanlarınız ve projelerinizle ilgili harika odaklanmanız konusunda inanılmaz bir odaklanma eğitimi odaklanacaksınız, işinize odaklanacaksınız. Planladığınız, istediğiniz projelerinize odaklanacaksınız.

Hatta hayatınızın önemli bir şekilde hangi alanlarda dönüştürmek istiyorsanız benzersiz dönüşüm benzersiz değişimleri hayatınıza dahil edeceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizle. Özel insan olduğunuz size hissettirilebilir bu durum motivasyonunuzun artmasına, mutluluğunuzun çoğalmasına önemli bir şekilde etki edecek.

Ayrıca bu hafta en dikkat etmeniz gereken şey dikkat çekiciliğinizden dolayı hakkınızda fazla konuşmalar yapılabilir. Okuyan bir öğrenciyseniz bir yengeç, birey iyiyseniz okul arkadaşlarınız sizi konuşabilir. Kariyeri olan bir yengeçseniz iş arkadaşlarınız konuşabilir, Bundan rahatsız olmayın.

Haftanın spotu herkese herkes için bir yorum yapabilir. Önemli olan sizin kendinizi nasıl gördüğünüz, neleri planladığınız bu sizin için önemli olmalı. Başkalarını sizin için ne konuşup ne düşündüğü değil.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık