IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Ikizler Haftalık Burç Yorumu


Kader geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığını verecek size. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Açılan kapılar bazı alanlarda sizi öyle ve özgürleştirecek ki bu kadarında beklemiyordum diyebilirsiniz. Bazı kararlar geleceğinizi değiştirebilir bu hafta .

Sizler de haftaya ayın aslan burcundaki seyri ile ilerlemesiyle adım attınız. Özellikle kardeşleriniz kuzenleriniz ile ilgili kırgınlıklarınız, dargınlıklarınız, kopukluklarınız varsa dün itibariyle küslükleri, kırgınlıkları bitirin. Tamam, eskisi gibi samimi olamadığınızı hissediyorsanız, eski enerjiyi içsel dünyanızda hissedip yaşayamıyorsanız sınırlarınızı belirleyebilirsiniz ama size uzatılan eli tutun.

İster görüşün ister, görüşmeyin ister birlikte olun, ister olmayın ama siz ikizlerin bu hafta kaderi değişiyor. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını net bir şekilde alacaksınız. Özellikle Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle aşk hayatınızla ilgili mutluluk verici olaylar yaşayacaksınız.

Kalbi boş, yalnız bir ikizler burcu iseniz istediğim gibi bir partnere sahip değilim dilediğim gibi birini tanıyamıyorum diye şikayet ediyorsanız, en geç haftanın üçüncü ve dördüncü gününde hayal gibi gördüğünüz kişileri tanıyabilir ya da daha önceden niyet edip gözünüze kestirdiğiniz kişiler ile yakınlaşma yaşayabilir büyük aşklara adım atabilirsiniz.

Özellikle güneş ve yükselen ikizler arkadaş olduğunuz hiç daha önce duygusal bir şey hissetmediğiniz kişiler ile bir yakınlaşma başlayabilir. Bence en güzel aşk temeli önce arkadaşlık olandır. Çünkü iyi arkadaş olduğunuz kadınla da iyi bir ilişki yaşayabilirsiniz. İyi arkadaş olduğunuz bir erkekle de iyi bir ilişki yaşayabilirsiniz.

İkizler, evlilik bekleyenler evlilik teklifi alabilirsiniz. Evli olup eşinden istediği, beklediği romantizmi göremeyenler o romantizmi görebilir ve mutlu olabilirler. Bu hafta şahane bir haftadasınız. Özellikle Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda mutluluk verici olaylar, haberler, durumlar yaşayacaksınız.

Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle başarılı anlaşma ve sözleşmelere imza atabilirsiniz, işsiz bir ikizler burcuysanız yeni bir işe başlayabilirsiniz. Çocuğunuz ikizler burcuysa siz ikizler burcu velisiyseniz ve çocuğunuzun eğitimiyle alakalı kaygılar, huzursuzluklar yapıyorsanız sizi huzursuz eden, onların eğitim hayatıyla ilgili ve kendi eğitiminiz varsa ya da bir ikizler olarak kendiniz için bir eğitim planlıyorsanız muhteşem başarılara sahip olacağınız önemli bir haftadasınız.

Seyahatler ve tatiller planlayabilirsiniz. Hiç aklımda yoktu diyebilirsiniz. Perşembeden pazara ya da cumadan pazara hiç aklınızda olmayan kısa kaçamaklar ve tatillerin oluşması an meselesi ya da eşiniz birden sizi bugün arayabilir. Cuma cumartesi buraya gidebiliriz diyebilir. Hatunum şurada tatil yapalım diyebilir.

Ya da siz evli değilsiniz bekarsınız kalbinizde hiç kimse yok arkadaşlarınızın planlayacağı kısa seyahatlerde yeni kişilerle tanışabilir ola ki bir arkadaşınız bir yere davet ediyorsa bu hafta kalbinizde boşsa yeni aşk fırsatlarını ayrıca yeni ortamlarda da tanıyabileceğiniz için hiçbir davetin kapısını kapatmayın. Sonuna kadar açın o davetlere koşa koşa gidin çünkü hayat kurabileceğiniz eşleri ve partnerleri tanıyacağınız ortamlara dahil olabilirsiniz.

Yarın itibariyle ikizlerin kaderi değişiyor. Kesinlikle şu anda evliliklere adım atacaklar.

İkizlerin spotu gelen fırsatlara koş.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık