IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK YENGEC BURCU


Yengeç ve yükselen Yengeçler, yakın çevrenizle beraber yapılacak kısa vadeli planlara ve programlara odaklanacağız bir hafta başlıyor. Bilgi alışverişiniz çok hızlı akacak hafta başında. Çarşamba akşam saatlerine kadar girişimlerinize, bilgiye, öğrenmeye, gezmeye aynı zamanda yakın çevrenizde olup bitenlere odaklanacaksınız.

Salı günü Mars’ın Satürn’le olumsuz açısı kariyerinizde önemli bir parasal mevzu konusunda içsel gerginliklerinize ve strese neden olabilir. Para ile ilgili bir mevzuyu çözmek için gayret sarf edebilirsiniz. Çarşamba akşam saatleri itibariyle Cuma gece saatlerine kadar evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız bir dönem olacak.

Çarşamba gününden sonra bir misafiri evinizde ağırlamak, arkadaşlarınızı evinize davet etmek ya da aile arasında çözülmesi gereken bir konuyu ele almak anlamında şanslısınız. Hafta sonu eğlenceli konu ve olaylar hayatınızda yer ederken, Cumartesi günü arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasındaki kuracağınız denge sizi çok mutlu edebilir. Sevdiğiniz insanın desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda da konuşmalarınızla, ifadelerinizle insanları etkilemesini ve sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını da gayet net başaracaksınız. Yine gireceğiniz ortamlarda eğer hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla da tanışma ihtimaliniz yüksek görünüyor.

Pazar günü Venüs Uranüs kavuşumu sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda olacak. Kalbiniz boşsa hızlı, ani, beklenmedik ya da sizin tarzınızın dışında bir ilişkiye atlama olasılığınız var. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla beraber arkadaşlarınızın yaptığı bir programa dahil olabilirsiniz ama bu program farklı, değişik ve sıra dışı bir program olabilir, hayatınıza heyecan getirebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık