IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Otacı Naturway Sarımsaklı Bitki Özlü Şampuan




Şampuan doğal sarımsak kullanılarak üretilmiştir. Sarımsak antimikrobiyel bir özellik taşımaktadır. Saç derisini ve saçı canlandırır, arındırır. Saç gelişimini hızlandırarak saç dökülmesini engeller. Şampuan cildinize ve saçlarınıza zarar vermeden derinlemesine temizler. Şampuan özel formülasyonu sayesinde sarımsağın kokusundan arındırılmıştır. Tamamen kokusuzdur, sarımsak kokusu yoktur. Ürün sarımsak kokusunu parfümle bastırmak yerine menekşe ve avokadodan faydalanmıştır. Menekşe ve avokado hem kepeğe ve kaşıntıya karşı etkilidir hem de doğal güzel bir koku olması nedeniyle şampuanın doğal bir içerik kazanmasını sağlamıştır.

İçeriğinde sarımsak, ısırgan otu, buğday, menekşe, avokado, A,D,E,K,C vitaminleri, selenyum ve doğal çinko bulunduran şampuan fön, saç şekillendirici gibi ürünlerin sebep olduğu dökülmelerde %95 etkilidir. Yıpranmış saçları hızlı ve etkin bir şekilde onarıp güçlendirir. Şampuan her saç tipine uygundur.

Özellikle seyrek ve ince telli saçların güçlenmesinde ve onarılmasında etkilidir. Şampuan doğal bir içeriğe sahiptir.

Paraben ve boyar madde içermez. Şampuan ıslak saça masaj yaparak uygulanır, bir müddet bekletilerek bol su ile durulanır. Etkin bir sonuç için düzenli kullanılmalıdır. Ürün günlük kullanıma uygundur.

listelist
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık