IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
20.11.2023 Günün Yemeği


Soslu Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
4
yemek kaşığı
sıvı yağ
1
adet
soğan
(yemeklik doğranmış)
2
adet
yeşil biber
(yemeklik doğranmış)
1
adet
kapya biber
(yemeklik doğranmış)
400
gram
kuşbaşı dana eti
1
yemek kaşığı
domates salçası (arzuya göre)
(ya da 2 adet domates)
1/2
su bardağı
su
2
çay kaşığı
kekik
2
çay kaşığı
pul biber
1
çay kaşığı
tuz
1/2
çay kaşığı
karabiber



Soslu Et Kavurma Tarifinin Püf Noktası
Etlerin iyice karamelize olması lezzeti arttırır.


Soslu Et Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Tavaya yağı ve soğanları ekleyin. Soğanlar renk alana dek kavurun.

Biberleri de üzerine ekleyin.

Biberler ve soğanları kavurduktan sonra etleri de ekleyin. Biraz daha kavurun.

Salçayı ya da tercihinize göre domatesleri ekleyin. 2-3 dakika daha kavurun. Tuz, pul biber, kekik ve karabiberi de bu evrede ilave edin. Suyu da ekleyin ve tüm malzemeler özdeşleşene kadar biraz daha pişirin.

Afiyet olsun!
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık