IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
27.11.2023 Günlük Burç Yorumu


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızı kendi istediğiniz gibi mi yoksa başkalarının söylediklerine göre mi yaşamak istersiniz? Eğer kendi mutluluğunuz en önemli şeyse, o zaman insanların söylediklerini dinlemeyi bırakıp iç sesinizin size söylediklerini dinlemeye başlamalısınız. İstediğiniz şeyden taviz vermek asla ilerlemenize yardımcı olmaz. İnançlarınıza sadık kalın. Kendi yolunu açmayı başarmış biriyle konuşmak, nasıl doğru yolda kalacağınız konusunda biraz fikir edinmenize yardımcı olabilir. Bugün sanki ruhsal soruların cevaplarını veya hayatın sırlarını ararken kendi içinizde kaybolmuş gibi olacaksınız. Etrafınızda sizden bir yanıt bekleyenlere dinlenmeye çalıştığınızı söyleyin çünkü muhtemelen ne düşündüğünüzü anlamayacaklardır.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir ilişkiyi yeniden sağlam zemine oturtmak istiyorsanız bugün açıkça konuşmaya hazır olun. Kaos yaratmaya istekli değilsiniz ancak samimi bir konuşmalar başlasa da sonunda harikalar yaratabilir. Dikkat etmeniz gereken bir şey varsa o da Bu ozel konuşmayı biraz gizli yürütmeniz gerektiğidir. Fikrinizi söyledikten sonra, karşı taraf sindirilmesi zor bazı gerçekleri ortaya çıkarabilir. Bu nedenle etrafınızda kulak misafiri olmasını istemezsiniz. Eğer savunmaya geçmekten kaçınabilirseniz, bu deneyimden yararlanarak gelişmeye devam edebilirsiniz.



İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkanıza yaslanıp bir şeyin size gelmesini beklemektense bir hedefin peşinde koşarken daha iyi hissedebilirsiniz. Şimdiye dek insanların size karşı olan sempatisiyle ilerlettiğiniz konular artık sona yaklaştı. Bunun yerine artık istediğiniz şeye giden ve ayakları yere basan bir plan yapmanız gerekebilir. Yepyeni bir yolculuğa başlamadan önce geçmiş başarılarınızı hatırlayarak kendinizi güvenle doldurun. Kendinizi güçlenme duygusuna odaklayın; yaşamanız gereken her olay, sahip olmanız gereken her şey sizindir ve doğal olarak size yönelecektir. Telaşa kapılmaya hiç gerek yok!


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda çok fazla insanın söylediklerinizi anlamadığını düşünüyorsanız, sinirlenmeyin. Başkaları sizi yanlış anlayabilir ama bu sizi dinlemeye devam etmek istemedikleri anlamına gelmez. İnsanlar dünyanızın bir parçası olmak için çaba harcamaya istekli çünkü buna değer olduğunuzu düşünüyorlar. Zaman zaman onlarla uyumsuzluk hissedebilirsiniz ancak bu bir problem olmak zorunda değil. Her zaman mükemmel etkileşimler için çabalamayın. İlişkiler de insanlar gibi karışık olabilir ve buna karşı çıkmak size sadece zaman ve enerji kaybettirir. Biraz daha sakin hissettiğiniz bir zamandır aslında ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu biraz tartışma yaratmak anlamına gelse bile, fikirlerinizi dile getirmek için harika bir gün. Herkes ara sıra hata yapar ve bugün, davranışınız aşırıya kaçarsa bunu anlayacak insanlar tarafından kuşatılacaksınız. Yenilenmiş hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde evren size işlerin nereye gittiği konusunda çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak yüksek bir enerji gönderecek. Sık sık dünya durağanmış ve hiçbir şey değişmiyormuş gibi davranıyorsanız bugün bu düşünce değişebilir. Dünyanın dönmesi gibi her şey aslında sürekli hareket hâlindedir ve siz bugün bu tempoya ayak uydurmayı başarıyorsunuz.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Farkında olsanız da olmasanız da hayatınız şu anda ilginç bir dönüşüm yaşıyor. Bu değişiklikler hakkında biraz bilgi edinmek için birkaç arkadaşınızla nereye gittiğinizi düşündükleri hakkında konuşun. Muhtemelen gidişatınız hakkında sizden daha fazlasını biliyorlar. Dedikodular var ve sizin de bu konuya dahil olmanız gerekiyor. Kurduğunuz bağlantılardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda çok daha fazla araştırmaya hazırlıklı olmalısınız. Bugün duygularınızın düşüncelerinizle karışmasına izin verin. Eğer kalbiniz onlarda değilse büyük planların ne faydası var? Bugün zihninizi ve kalbinizi uyumlu bir hale getirmek için zaman ayırın.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yer yer öfke patlamaları yaşanabilir ve bu ihtimale siz de dahilsiniz. Muhtemelen yaptığınız planlar umduğunuz şekilde yürümüyor ve bugünün tamamı yangınları söndürmekle geçecek gibi görünebilir. İyi haber şu ki ne istediğinize dair güçlü bir fikriniz var, bu yüzden geriye sadece oraya nasıl gideceğinizi bulmak kalıyor. Mümkün olduğunca az taviz verin. Başkalarının işleri sizi rahatsız edecek bir yöne sürüklemesine izin verirseniz pişman olursunuz. Nitekim bunu yapmadan da uzlaşmanın bir yolu olmalı!


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda üzerinize çok fazla sınırlama getirildiğini düşünüyorsanız, bunun nedeni muhtemelen onları yeterince zorlamamanızdır. Kuralları esnetmek için kendinizi de biraz germeniz gerekiyor. Kendi çabanız bazı kazanımlar elde etmek kesinlikle iyi hissettirecek ve insanlara düşündüğünüz kadar ihtiyacınız olmadığını gösterecek. Bir adım atın ve daha fazla sorumluluk alın; bu size aynı zamanda daha fazla bağımsızlık da verecek. Güne biraz daha hırs ekleyin ve başarısız olmaktan korkmayın. İlk denemenizde başarmasanız bile mutlaka bir şeyler öğrenirsiniz.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün başkalarının kontrolü ele almasına izin vermek çok kolay olabilir. Birazcık gevşemek isterken iplerin elinizden kayıp gittiğini görebilirsiniz. Şimdi geri adım atıp birkaç sorumluluğu devretmeniz oldukça sağlıklı olsa da kendinizi elinizdeki işten tamamen ayırmanız akıllıca değildir. Bugün yalnızca sosyal çevrenizi genişleterek bile hayatınızın birçok alanını genişletebilir ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Her zamanki insanlarla takılmaya ara verin ve yeni birilerini daha iyi tanımak için çaba gösterin. Tanımadığınız insanlarla olmak, kişiliğinizin normalde gizli tutabileceğiniz farklı yönlerini gösterme şansı verir.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çok keskin bir keskiniz var ama bu hiçbir günü sakin geçiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Ve Şimdi detaylara daha az dikkat gerektiren daha basit görevlere odaklanın. Bu sabah kendinizi sisli hissediyorsanız, bu, bugün detay odaklı herhangi bir görev yapmamanız gerektiğinin bir işaretidir. Nitekim sosyal aktiviteler sizin için çok iyi gitmeli, dolayısıyla takviminizde bir parti veya başka türde bir sosyal etkinlik varsa, bu onun için mükemmel bir gün. Hatta böyle bir ortam yaratmak için özel bir çaba bile harcayabilirsiniz ve bunun sonucunda oldukça kazançlı çıkabilirsiniz!


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlara ihtiyaç duyduklarında yardım etmekten çekinmiyorsunuz ki bu da insanların sizde sevdiği şeylerden biri. Yine de yardımınızı körü körüne vermemeye dikkat edin. Bugün, yardımınıza gerçekten ihtiyacı olmayan biri bunu isteyebilir ve muhtemelen hayır demelisiniz. İkiniz genellikle birlikte iyi anlaşıyor olsanız da şimdi sanki sizden faydalanıyorlarmış gibi hissedeceksiniz. Eğer durum buysa, bu tavırlarında ısrarcı olmaları halinde gerçekten ihtiyaç duyduklarında yanlarında olamayabileceğinizi onlara hatırlatın. Onlara sizi hafife almamaları gerektiğini öğretin.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi sakin hissediyorsunuz ve en sevdiğiniz insanlarla samimi olmaya hazırsınız. Bir akşam yemeğinin veya ana etkinliğin sohbet olduğu başka bir sosyal aktivitenin zamanı geldi. Bugün sizinle benzer düşünen insanlar her yerde ve her yerde şaşırtıcı bağlantılar ortaya çıkacak. Görünüşe göre herkes söylediklerinize katılıyor. Düşündüğünüz her planın gerçekleşme ihtimali vardır ancak doğru adımlarla ilerlemesini sağlamak size kalmıştır. Hedefleriniz konusunda çok iddialı olmayın. Önce ulaşabileceğinizi bildiğiniz şeylerin peşinden gidin, ardından ulaşmayı umduğunuz hedeflere doğru ilerleyin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık