IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Temmuz.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Gölete giren çocuğunu kurtarmak isteyen anne boğuldu, kızın cansız bedeni saatler sonra bulundu


Bilecik'in Söğüt ilçesinde, serinlemek için girdiği gölette boğulmak üzere olan 14 yaşındaki kızı Gül Solmaz'ı kurtarmak için suya atlayan anne Dursun Solmaz, boğuldu. Yapılan arama çalışmalarının ardından Gül Solmaz'ın da cansız bedeni bulundu.




Eskişehir'den Bilecik'e piknik için gelen 6 kişilik aileden anne ve kız gölette kayboldu. Anne ve kızının cansız bedenleri bulundu.Söğüt ilçesi yakınlarındaki Tarpak Göleti'nde meydana gelen olayda ailesiyle birlikte Eskişehir'den piknik yapmak için gölete gelen Gül Solmaz, serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra kızlarının suda çırpındığını gören anne Dursun ve baba Muhammet Solmaz suya atladı. Baba kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başarırken, anne Dursun Solmaz ise boğuldu.


DALGIÇ EKİBİ BEKLENİYOR
İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dursun Solmaz'ın cansız bedeni AFAD ekiplerince sudan çıkarıldı. Yalova'dan dalgıç ekiplerinin de yola çıktığı belirtildi.


TALİHSİZ KIZIN DA CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Cevahir Gül Solmaz'ın (14) da yapılan arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulundu. Sudan çıkarılan Solmaz'ın cansız bedeni İnhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BABANIN FERYADI YÜREK DAĞLADI
Kızının cansız bedeninin getirilmesine dayanamayan baba ambulansın önünde yere kapandı. Dakikalarca feryat eden baba yürekleri dağladı.

Kaynak: DHA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık