IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 1 gün önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dolandırıcılık değil fuhuş operasyonu! Tam 42 milyona el konuldu




Antalya'da fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonlarına yönelik yapılan operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda lüks araçlar, daireler ve ziynet eşyaları dahil 42 milyon TL'yi aşan mal varlığına el konuldu.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Suç Gelirleri ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerince kent genelinde faaliyet gösteren bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine söz konusu işletmelerin yöneticileri, çalışanları ve sorumluları hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

2 İLDE EŞ ZAMANLI DÜĞMEYE BASILDI
Soruşturmada elde edilen suç gelirlerinin aklandığına dair bulgular üzerine "çarşaf" adlı projeli çalışma başlatıldı. Bu kapsamda 2 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda toplam 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

42 MİLYON LİRAYA EL KONULDU
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu doğrultusunda ve mahkeme kararıyla, şüphelilere ait olduğu belirlenen yaklaşık 42 milyon 180 bin TL değerindeki 19 farklı marka ve modelde araç ile 7 daireye el konuldu. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 23 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın, 1 adet tam altın, 20 adet altın bilezik, çeşitli ziynet eşyaları, bin 120 Türk lirası, suça konu not kağıtları ve dijital materyaller ele geçirildi.

8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Adli makamlara sevk edilen 8 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık