IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
4 gündür kayıp olan Damla'dan acı haber! Cansız bedeni balıkçılar tarafından bulundu




Antalya'da 30 Kasım akşamı evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen Damla Durgun'un cansız bedeni Kemer ilçesindeki balıkçılar tarafından bulundu. Teşhis için Adli Tıp Kurumu morguna gelen anne ve babası, 4 gündür kayıp olan kızlarının cansız bedenini kolundaki dövmeden teşhis etti.Antalya'da kaybolan Damla Durgun'un cansız bedeni balıkçılar tarafından denizde bulundu. Ailesi teşhis için morga gittiğinde büyük üzüntü yaşadı. Genç kızın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

CANSIZ BEDENİ BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU
Antalya'da yaşayan Damla Durgun, 30 Kasım akşamı evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Kızlarından haber alamayan aile, emniyet güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından AFAD, Sahil Güvenlik, polis ve jandarma ekipleri tarafından aranan Damla Durgun, bulunamadı. Damla Durgun'un, Kemer ilçesinde balıkçılar tarafından denizde cansız bedeni bulundu.

DURGUN ÇİFTİ KIZLARINI KOLUNDAKİ DÖVMEDEN TEŞHİS ETTİ
Balıkçıların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Durgun'un cansız bedeni Sahil Güvenlik ekiplerince alındıktan sonra Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Teşhis için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gelen Durgun çifti, 4 gündür kayıp kızlarının cansız bedenini kolundaki dövmeden teşhis etti.

ANNE VE BABASI GÖZYAŞINA BOĞULDU
Damla Durgun'un ölüm haberini alan anne ve babası gözyaşına boğuldu. Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından genç kızın cansız bedeni, babası, annesi ve yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü. Damla Durgun'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.







Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık