IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ocak.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Eşine acı çektirmek için 7 yaşındaki kızını öldüren baba tutuklandı




Batman'da dün 7 yaşındaki Adara'nın kömürlükte cansız bedeni bulundu. Kısa sürede yakalanan baba, boşanma aşamasındaki karısına acı çektirmek için 7 yaşındaki kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Adliyeye sevk edilen adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Beşevler Mahallesi'nde dün kömürlükte 2. sınıf öğrencisi Adara'nın cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan çocuğun babası Ömer Faruk Arslan'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

KAÇARKEN YAKALANMIŞTI
Polisin şüpheli olarak aradığı babası Ömer Faruk Arslan, dün Diyarbakır'da, İstanbul'a hareket halindeki otobüste yakalanıp gözaltına alındı. Eşi M.A.'nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan'a boşanma davası açtığı ve Batman'a ailesinin yanına geldiği belirlendi. Kente gelen Ömer Faruk Arslan'ın, eşinin yakınlarıyla kavga ettiği tespit edildi. Bu olayın ardından İstanbul'a giden Arslan'ın yaklaşık 2 hafta önce tekrar Batman'a gelip ablasının yanında kalmaya başladığı, kızını görmek istediğini ve yakınlarından aracı olmalarını istediği saptandı. Akrabaları aracılığıyla Adara'nın pazar günü babasına teslim edildiği belirlendi.

EŞİNE ACI ÇEKTİRMEK İÇİN BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ
Emniyetteki sorgusunda Ömer Faruk Arslan, pazar günü kızıyla gezdikten sonra saat 23.00 sıralarında ablasının evinin yanındaki kömürlüğe götürdüğünü, burada boşanma aşamasındaki eşi M.A.'ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

YÜZÜNDEKİ ÇİZİKLER ADARA DİRENİRKEN OLUŞMUŞ
Arslan'ın yüzündeki çiziklerin de Adara'nın kendisine direnirken oluştuğu saptandı. Ömer Faruk Arslan'ın 29 Ocak günü otobüs firmasını arayıp, bir gün sonra saat 12.00'de İstanbul'a gidecek otobüs için rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık