IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Bursa'da hayat felç oldu! Terminale yıldırım düştü, sokaklar sular altında


Meteoroloji'nin sarı kodlu uyarı verdiği Bursa'da, sağanak yağış etkili oldu. Cadde ve sokaklarda su baskınları yaşanan şehirde, yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü.
Meteoroloji tarafından yapılan sarı kodlu uyarıda bugün Bursa'da kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği belirtilerek, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" denildi.


Uyarının ardından bugün kentte etkili olan yağış, hayatı felç etti. Bandırma-Bursa Karayolu'nda araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Ani bastıran yağmur ve dolu yağışı trafik akışını olumsuz etkilerken, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşların kamera ile görüntülediği o anlarda yerlerin dolu yağışı sebebiyle beyazladığı görüldü.



Aniden bastıran sağanak yağışın sele dönüştüğü şehirde, peş peşe gök gürültüsü ve şimşekler çaktı. Yoğun yağış sebebiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolcular zor anlar yaşadı. Yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Olayda yaralanan olmadı.



Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre, bölgeye 15 dakikada 27 kilo yağış düştü. Şehirde bir çok noktada ağaçlar fırtına sebebiyle yıkıldı. Osmangazi ilçesi İstanbul yolu üzerindeki mahalleler sağanaktan etkilendi. Merkez Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde de caddeler göle döndü. Şehir merkezinde yoğun trafik oluştu. Gök gürültülü sağanak yağışın bir saat boyunca etkili olduğu belirtildi.



Şiddetli yağıştan en çok etkilenen yerlerden biri olan Mudanya'da deniz ve kıyı birleşti. Sokaklar deniz seviyesinin yükselmesiyle birlikte suyla doldu. Bölgeden gelen görüntüler durumun vahametini gözler önüne seriyor.

İşte bölgeden ilk görüntüler:








Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık