IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Şubat.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Annesini bıçaklayarak öldüren, kardeşini ağır yaralayan uyuşturucu bağımlısı adliyeye sevk edildi




Bursa'da intihar etmek isterken müdahale eden öz annesini boğazını keserek öldüren, 13 yaşındaki üvey kardeşini de bıçakla ağır yaralayan uyuşturucu bağımlısı adliyeye sevk edildi. Zanlının, "cinler ve şeytan emretti ben de uydum" dediği öğrenildiOlay, saat 06.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce annesi ile üvey babası boşanan Muhammed Ergül annesi bıçakla intihara kalkıştı. Annesi Azime Akman kendisine engel olmak isterken oğlu tarafından boğazından ve göğsünün 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ergül, daha sonra üvey kardeşi M.A.'yı da karnından ve 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin geldiğini gören Ergül, eve kimsenin girmemesi için kapıyı kilitledi. Ardından evin penceresini yumruk ve kafa darbesiyle kırdı. Polislerin ikna etmesiyle teslim olan Ergül, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Azime Akman'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, M.A. ise ağır yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Azime Akman'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Muhammed Ergül emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu bağımlısı olan, çok sayıda suçtan ve daha önce annesini yaralamaktan dolayı sabıkası bulunan Muhammed Ergül'ün intihara kalkıştığını söylediği, "Annem buna engel olmak istedi. Şeytan ve cinler emretti ben de sebeple annemi öldürdüm" dediği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık