IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 kişinin hayatını kaybettiği feci kazadan ilk fotoğraflar geldi




İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde türbe ziyaretinden dönen vatandaşların içerisinde bulunduğu servis midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Feci kazadan gelen fotoğraflar ise durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Sarıçalı Mahallesi'nde Kemalpaşa'dan Kınık yönüne giden ve içerisinde türbe ziyaretinden dönen vatandaşların bulunduğu İlhan Suat (54) yönetimindeki 35 L 1610 plakalı servis midibüsü, kontrolden çıkıp 25 metreden şarampole yuvarlandı.

AĞAÇTA ASILI HALDE KALDI
Takla atan midibüs, çarptığı ağaçta baş aşağı asılı vaziyette kaldı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı.

AMBULANSA TAŞINMALARINDA YARDIMCI OLDULAR
Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı 15 yaralıyı ardından hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekipleri ise demir yığını haline dönüşen midibüste sıkışanları çıkarttı. Çok sayıda vatandaş da kaza yerine gelerek yaralıların ambulansa taşınmasında yardımcı oldu. İtfaiye görevlileri araçta çalışmalarını sürdürürken, ölü sayısının artmasından endişe edildiği belirtildi.

HAMZA BABA TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİLER
Bu arada Midibüste bulunan kafilenin Kınık ilçesinden Kemalpaşa ilçesindeki Hamza baba türbesini ziyaret ettikleri ve kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAZANIN FOTOĞRAFLARI DA GELDİ
Kaza anına ilişkin fotoğraflar da geldi. Bölgeden gelen ilk fotoğraflar, kazanın durumunu bir kez daha gözler önüne serdi.









Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık