IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Kıyamet kopacak! Messi'den Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye ağza alınmayacak sözler


Lionel Messi'nin Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den kadrosuna kiralık olarak kattığı Mauro Icardi'yi Arjantin Milli Takımı'na aldırmadığı öne sürüldü. Messi'nin Sampaoli döneminde Icardi'yi kadroda görünce, "Bu pisliğin burada ne işi var." dediği ifade edildi.
Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımı'nda Mauro Icardi'yi istemediği iddia edildi.
"HERKES ICARDI'DEN NEFRET EDİYOR"

Akşam'ın Arjantin'de gazetecilik yapan Rodrigo Francisco Lussich'ten aktardığı habere göre, Messi, Galatasaray'ın yıldızı Icardi'yi Arjantin Milli Takımı'na aldırmıyor. Lussich konuya ilişkin Show Partners'ta yaptığı açıklamada, "Messi, Icardi'yi aptal olarak nitelendiriyor. Milli Takım'da kötü muamele gördü. Herkes Icardi'den nefret ediyor. Sampaoli döneminde Icardi, Arjantin Milli Takım kadrosuna çağrılmıştı. Mascherano, Messi, Agüero aynı masada oturuyorlardı. Icardi de o masaya oturma cesareti gösterdi. Messi ve arkadaşları Icardi'yle tek kelime konuşmadı." ifadelerini kullandı.
"SADECE ARABA VE SAATLERDEN BAHSEDİYOR"

Lussich açıklamasının devamında, "Birbirlerine mesaj göndermeye başladılar. Messi, 'Bu pisliğin, burada ne işi var?' dedi. Mascherano'nun Maxi López'in (Icardi'nin eşinin eski kocası) yakın bir arkadaşı olduğu için ona Milli Takım'da olduğu sürece Icardi'nin asla orada oynamayacağına söz vermiş. Ayrıca Icardi'nin sohbetlerde sadece araba ve saatlerden bahsettiğini söylüyorlar." dedi.






Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık