IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Hakan Ceylan'ın Adana Demirspor maçının VAR hakemi olması Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi


Bu sezon Galatasaray'ın Giresunspor'a 1-0 yenildiği maçta VAR hakemi olarak görev yapan Hakan Ceylan'ın sarı-kırmızılıların Adana Demirspor ile oynayacağı maça atandı. Karadeniz ekibi ile oynanan maçta takımlarının muhtemel 2 penaltı pozisyonunda hakemi VAR'a çağırmadığı için tepkilerin odağına oturan Ceylan'ın Adana Demirspor maçında da görev alacak olması Galatasaray taraftarını adeta çıldırttı.
Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olacak. Zorlu maç öncesi VAR'a Hakan Ceylan'ın atanması olay oldu.
HAKAN CEYLAN ATAMASINA TEPKİ YAĞDI

Galatasaray taraftarı, takımlarının bu sezon tek mağlubiyetini yaşadığı Giresunspor maçında da VAR hakemi olarak Hakan Ceylan'ın görev aldığını belirtirken, bu atamaya tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı renklere gönül verenler, Karadeniz ekibi ile oynanan maçta Galatasaray'ın muhtemel 2 penaltı pozisyonunda Ceylan'ın hakemi VAR'a çağırmadığını ifade ederken bu atamayı sert dille eleştirdi.





GALATASARAY LİDERLİĞİ İSTİYOR

Adana Demirspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Sarı-kırmızılılar bu maçta, aynı puanı paylaştığı lider Adana Demirspor'u devirerek ligde zirveye oturmak istiyor.
Haberler.com / Ali Gülhan - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık