IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Wanda Nara, Icardi'yi yalnız bırakmadı! Paylaştığı fotoğraf olay oldu


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'la dün karşı karşıya geldi. Lideri 2-1 skorla deviren sarı-kırmızılı ekibin yıldız transferi Icardi, ilk defa forma giydi. Arjantinli futbolcunun geldikleri andan itibaren yoğun ilgi gören eşi ve aynı zamanda menajeri Wanda Nara stada gelmedi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Icardi, sarı-kırmızılı takım ile ilk maçına çıkarken, eşi Wanda Nara'nın maça gelmemesi merak uyandırdı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Nara'nın bir program çekimi için Arjantin'de olduğu ortaya çıktı.





ARJANTİN'DEN GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANDI

Inter formasıyla adından söz ettiren ve İtalya Serie A'da 2 kez gol kralı olduktan sonra 50 milyon Euro'ya Fransa'nın en büyük ekiplerinden biri PSG'nin yolunu tutan Mauro Icardi Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktı. Sarı-kırmızılı formayla golde katkısı bulunan Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara ise maça gelemedi. Aynı zamanda ünlü yıldızın menajerliğini de yapan eşi Nara'nın bir program çekimi için Arjantin'de olduğu yaptığı paylaşımlarla belli oldu. Nara, görüntülü bağlanarak Arjantin'den maçı takip etti.

FOTOĞRAFLARI DİKKAT ÇEKTİ

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Wanda Nara, Arjantin'deki program için hazırlandı. Çekim öncesi paylaştığı fotoğraflar yine büyük beğeni topladı.



Haberler.com / Elif Sıla - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık