IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Constantine Keanu Reeves ile Geri Dönüyor!


Yıllardır beklenen haber, sonunda geldi.
Sonunda yıllardır beklenen haber doğrulandı, Keanu Reeves, DC Comics evrenine Constantine olarak geri dönüyor! 2005 yapımı doğaüstü gerilim filmi, orijinal filmin de yönetmeni olan Francis Lawrence'e emanet edilirken; filmin senaryosu Akiva Goldsman tarafından yazılacak. Projenin yapımcılığını ise JJ Abrams ve Hannah Minghella üstleniyor.
Geçtiğimiz yıllarda, "tekrar canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?" sorusuna, Constantine olarak cevap veren Reeves filmin dünyasını çok sevdiğini, ancak şimdiye kadar devam filmi denemeleri için başarılı olamadığını söylemişti.
DC Comics karakterlerinden biri olan John Constantine karakteri "Hellblazer" çizgi roman serisinde karşımıza çıkan bir okült dedektif. Anti-sosyal davranışları ve şiddet eğilimi nedeniyle bir anti-kahraman olan John Constantine, mistik güçler konusunda uzman. İnsanları ele geçiren şeytanları avlıyor ve onları ait oldukları dünyaya geri gönderiyor.
Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı 2005 yapımı Constatine filmi, ikiz kardeşi Isabel'in ölümünün intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine'e başvuran Angela Dodson'ın (Rachel Weisz) hikayesini anlatıyordu. Constantine, 2014'te Matt Ryan'ın başrolünde yer aldığı bir dizi olarak uyarlanmış, ancak ilk sezon sonunda iptal edilmişti.




beyazperde.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık